Dvižna ploščad: najem škarjaste, vertikalne in delovne ploščadi po ugodni ceni


Dvižna ploščad: najem ali nakup nove ali rabljene dvižne ploščadi se pri nas izplača. Ponujamo vam ugodno ceno tako za nakup kakor tudi za najem. V podjetju AMK Servis vgrajujemo tovorne oziroma delovne nakladalne ploščadi za kombije in tovornjake ter osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Vaše vozilo lahko, poleg dvižne ploščadi, opremimo tudi z termoizolacijsko komoro ali pa ga prilagodimo s kiper ali navadnim kesonom. Ponujamo vam celo vrsto nadgradenj in predelav osebnih in tovornih vozil. Če potrebujete kvalitetno dvižno ploščad za osebno vozilo, se lahko odločite za cenovno ugoden najem ali nakup. Vas zanimajo tudi delovne ploščadi? Škarjaste ali vertikalne dvižne ploščadi? Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca ali pa nas obiščite na sedežu podjetja, kjer vam bomo posredovali vse informacije o dvižnih in delovnih ploščadih, ki jih ponujamo v najem ali nakup, prav tako pa nudimo tudi servis dvižnih ploščadi.

Dvižna ploščad

VEČ O ALU KESONIH ZA TOVORNA VOZILA


Dvižna delovna ploščad: škarjasta dvižna ploščad in vertikalna dvižna ploščad

najem dvižne ploščadiNaš tovorni program vsebuje celo vrsto nadgradenj tovornih vozil. Ponujamo vam različne delovne dvižne ploščadi, med drugim tudi škarjasto dvižno ploščad in vertikalno dvižno ploščad. Dvižne ploščadi, ki jih lahko pri nas dobite tudi v najem, se uporabljajo za vse vrste vzdrževalnih, montažnih in gradbenih ter ostalih del na višini. Izbirate lahko med različnimi izvedbami (tovorna, vlečna, vertikalna, škarjasta itd.). Ponujamo vam ugodno ceno za najem in za nakup dvižne ploščadi. Naše dvižne ploščadi so kakovostne, izdelane iz najboljših materialov, ki zmanjšajo samo težo dvižne ploščadi in na tak način povečajo horizontalni doseg hidravličnih tok. Upravljanje je enostavno, samo delo z njimi pa popolnoma varno. Če potrebujete škarjasto dvižno ploščad ali razmišljate o najemu, potem je AMK Servis pravi naslov za vas.

NUDIMO TUDI TOVORNE KLANČINE


Dvižna ploščad za invalide: ugodna cena najema

Potrebujete morda dvižno ploščad za invalide? Potem ste na pravem mestu. Poleg delovnih dvižnih ploščadi lahko pri nas dobite tudi dvižne ploščadi za osebna vozila. Obiščite nas in izvedeli boste vse, kar vas zanima.