Hladilne komore za vozila rabljene: cena termoizolacijske komore za kombi

Hladilne komore, rabljene in nerabljene, vam po ugodni ceni ponujamo v AMK Servisu. Poleg tega pa se AMK Servis ukvarja z vgradnjo tovornih nakladalnih ploščadi za kombije in tovornjake ter osebna vozila (dvižne ploščadi za invalide). Na vaše vozilo za prevoz živil ali zdravil pa vam lahko namestimo tudi termoizolacijsko nadgradnjo oziroma komoro. Hladilne komore lahko namestimo v vozila, kot je kombi ali tovornjak. Za vse informacije o ceni hladilne oziroma termoizolacijske komore smo vam na voljo na našem naslovu, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje za hladilne komore. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi ponudbo rabljenih hladilnih komor in ostale ponudbe rabljenih izdelkov.

hladilne komorehladilne komore

Hladilne komore za vozila: tudi vaš kombi ima lahko termoizolacijsko komoro


Hladilne komore so namenjene shranjevanju vrtnin, svežega sadja in ostalih živil ter mlečnih izdelkov. So nepogrešljiv del mesne industrije, saj hladilne komore, tako rabljene kot nove, zagotavljajo edino rešitev za prevoz od proizvajalca do kupca. V naši ponudbi lahko najdete zanesljive rabljene hladilne komore, ki vam zagotavljajo popolno varnost pri prevozu živil, ne da bi se bali, da se bodo živila pokvarila. Termoizolacijsko komoro lahko vgradimo tudi v kombi. Vabimo vas k ogledu naših rabljenih in nerabljenih hladilnih komor. Zagotavljamo vam visoko kvaliteto po ugodni ceni.

Hladilne komore so primerne za obrtnike in prevoznike oziroma njihova vozila.


V naši ponudbi lahko najdete:

  • Izotermične komore, ki so primerne za prevoz prehrambnih izdelkov s kontrolirano temperatur do -25 °C.
  • Hladilne komore v kombinaciji z različno opremo (v kombinaciji s tovorno nakladalno ploščadjo)
  • Zaprti Furgoni (omogočajo transport blaga in ustrezno zaščito pred atmosferskimi vplivi med transportom. Primerno za tekstil, belo tehniko, blago v kartonasti embalaži)
  • Tovorni kesoni, kiperji (odprte izvedbe, zaprte izvedbe, kiper izvedba)
  • Menjalni kasoni (v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo)

V kolikor ste zainteresirani za rabljene ali nerabljene hladilne komore vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje in odgovorili vam bomo v najhitrejšem možnem času. Vabimo pa vas, da si vso ponudbo rabljenih hladilnih komor in hladilnih komor za vozila ogledate na naši spletni strani. Ponujamo vam ugodno ceno za odlično kvaliteto.

NUDIMO TUDI DVIŽNE PLOŠČADI!