Keson za kombi in tovorna vozila (tovorni keson, keson kiper): ugodna cena


KesoniKeson za kombi in keson za tovorna vozila je odlična rešitev za vsa vozila, ki bodo služila prevozu različnih vrst tovora. V podjetju AMK Servis vam ponujamo ugodno ceno za nadgradnjo in predelavo vozil, nudimo pa vam tudi servis. Na naši spletni strani si lahko ogledate naše storitve, ki vključujejo osebni, tovorni in rabljeni program. Ponujamo vam profesionalno nadgradnjo vozil po zelo ugodni ceni. Pri predelavi oziroma nadgradnji vozil smo zelo natančni, zato je naše delo kvalitetno. Če potrebujete keson za kombi ali keson za tovorna vozila, vabljeni, da nas obiščete. Keson (za kombi, za tovorna vozila, keson s ponjavo, keson kiper) vam ponujamo po ugodni ceni.

VEČ NAŠE PONUDBE


Tovorni kesoni, keson kiperji in menjalni kesoni

Da bo vaše delo potekalo nemoteno in hitro, vam v AKM Servisu ponujamo inovativne rešitve na področju osebnega in tovornega programa. Ponujamo vam širok spekter nadgradenj tovornih vozil, med drugim tudi keson za kombi. Poleg tega pa pokrivamo notranje obloge v dostavnih vozilih, izdelujemo termoizolacijske oziroma hladilne komore za prevoz živil in zdravil, kombije in tovorna vozila nadgradimo s kiper kesoni, ponujamo nadgradnje s ponjavo, spalno kabino itd. Naš tovorni program tovornih kesonov in keson kiperjev zajema: odprte izvedbe (lahko z nosilci za dolgi tovor, alu stranice), zaprte izvedbe (z nosilci za ponjavo, v kombinaciji z nakladalno ploščadjo) in kiper izvedbe (z avtomatskim odpiranjem stranic, možnost elektro-hidravličnega pogona). Ponujamo pa vam tudi menjalne kesone v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo po zelo ugodni ceni.


Keson za kombi: izdelava po vaši meri

Keson za kombiKeson za kombi in ostala vozila vam izdelamo po vaši meri. Poleg zgoraj omenjenih nadgradenj pa vam ponujamo tudi servis kesonov in rezervne dele. Na naši spletni strani pa si lahko ogledate tudi naš rabljeni program. Vabljeni v AMK Servis, kjer bomo poskrbeli, da bo vaše vozilo deležno kvalitetne nadgradnje s kesonom za kombi ali katerimkoli drugim izbranim delom za nadgradnjo.

NUDIMO TUDI UGODNE DVIŽNE PLOŠČADI