Nadgradnja tovornih vozil s hladilnimi komorami, kesoni, predelava vozil v tovorna


Nadgradnja tovornih vozil je pri nas mogoče na različne načine. V AMK Servisu bo vaše vozilo deležno popolne preobrazbe po vaših željah in potrebah. Ukvarjamo se z nadgradnjo tovornih vozil, ki jih lahko nadgradimo s hladilno komoro, predelavo osebnih vozil v tovorna, lahko vam namestimo kesone za tovorna vozila in še in še. Če iščete cenovno ugodnega ponudnika v Sloveniji, ki bo poskrbel za kvalitetno nadgradnjo tovornih vozil, potem je AMK Servis edini pravi naslov za vas. Našo ponudbo si lahko ogledate na spletni strani, kjer boste našli tudi spletni obrazec za povpraševanje, če vas zanima konkretna ponudba za konkretno nadgradnjo tovornih vozil ali predelavo vozil.

hladilne komorehladilne komore


Hladilne komore za vozila: nadgradnja vašega vozila s termoizolacijsko komoro


Vaše vozilo lahko nadgradimo tudi s hladilno komoro. Gre za t. i. izotermične nadgradnje (hladilne komore), ki so primerne za prevoz različnih prehrambnih izdelkov ali zdravil s kontrolirano temperaturi do - 25 °C. Nadgradnjo lahko nadgradimo še s preglednimi stenami, te so lahko fiksne, pomične ali dvižne, in pridobimo več različnih temperaturnih prostorov v notranjosti hladilne komore. Nadgradnja s hladilno komoro bo omogočala prevoz različnih vrst blaga brez strahu, da bi se blago pokvarilo.


Kesoni za tovorna vozila: tovorni kesoni in kiperji


Nadgradnja tovornih vozil je mogoča tudi s tovornimi kesoni in kiperji. Tovorni kesoni so lahko odprte izvedbe (lahko z nosilci za dolgi tovor, alu stranice), zaprte izvedbe (z nosilci za ponjavo, v kombinaciji z nakladalno ploščadjo) ali kiper izvedba (z avtomatskim odpiranjem stranic in možnostjo elektro-hidravličnega pogona). Nadgradnja pa je mogoča tudi z menjalnim kesonom v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo.


Predelava vozil in nadgradnja tovornih vozil: najboljša ponudba v Sloveniji


Če se zanimate za predelavo osebnega vozila v tovorno, če želite kvalitetno predelavo in nadgradnjo tovornih vozil, potem nas obiščite v AMK Servisu. Ponujamo vam najboljše in najbolj kakovostne storitve v Sloveniji.

NUDIMO TUDI DVIŽNE PLOŠČADI ZA VOZILA