Nadgradnje tovornih vozil in predelava vozil v tovorna v skladu s pravilnikom


Nadgradnje tovornih vozil vam po ugodni ceni ponujamo v podjetju AMK Servis. Nadgradnja vozil je pri nas kakovostna in zanesljiva, prepričani smo, da v Sloveniji ne boste našli bolj zanesljivega in ugodnega izvajalca za nadgradnjo in predelavo vozil. Poleg nadgradnje tovornih in osebnih vozil vam ponujamo tudi predelavo osebnih vozil v tovorna, ki pri nas poteka v skladu z vsemi pravili in določili pravilnika o predelavi vozil. Vabljeni, da si našo ponudbo predelav in nadgradenj tovornih in osebnih vozil ogledate na naši spletni strani, kjer lahko najdete tudi vse informacije, ki bi vas utegnile zanimati. Tam boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno. Še bolj pa bomo veseli, če nas obiščete na sedežu našega podjetja, kjer lahko skupaj dorečemo vse podrobnosti o predelavi vašega tovornega ali osebnega vozila.

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO ALU KESONOV

Rešitve za tovorni in osebni program - nadgradnje vozil po vaši meri

V podjetju AMK Servis vgrajujemo tovorne nakladalne ploščadi za kombije in tovornjake, pa tudi osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Na vaše vozilo za prevoz zdravil ali živil lahko namestimo termoizolacijsko nadgradnjo oziroma komoro. Nadgradnja tovornih vozil zajema tudi prilagoditev vozila s kiper kesonom ali navadnim kesonom. Prav tako pa vam lahko nad kabino tovornega vozila namestimo spojler, da se bo vaše vozilo pravilno obnašalo na cesti. Dostavna vozila opremimo z notranjimi oblogami in povezovalnimi elementi, kot so letve, pregrade in rinke. Osebni program zajema nadgradnjo vozil z dvižnimi ploščadmi za avto oziroma dvižnimi ploščadmi za invalide. Poleg vgrajevanja oziroma nadgradenj vozil z zgoraj neštetim pa vam v podjetju AMK Servis nudimo tudi popravila in rezervne dele. Obiščite nas ali pa nas kontaktirajte in poskrbeli bomo, da bo vaša nakladalna ploščad, termoizolacijska nadgradnja, predelano osebno vozilo, notranja obloga ali navozna klančina spet delovali tako, kot je treba.

Pravilnik o predelavi vozilNadgradnje tovornih vozil

Osebni program nadgradnje vozil

V našem podjetju vam ponujamo enostavno pot do večje mobilnosti oseb na invalidskih vozičkih, in sicer vam ponujamo kakovostne predelave vozil za invalide. Pri tem vam ponujamo tudi svetovanje, saj smo prepričani, da je pri nadgradnji vozil prav osebni pristop ključnega pomena. Pri tem upoštevamo želje uporabnika in sofinancirane možnosti. Našo ponudbo osebnih nadgradenj vozil si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi vsi tehnični podatki o dvižnih ploščadih za invalide in podatki o nosilnosti. V naši ponudbi nadgradnje vozil (osebnih) boste našli: mehanske klančine, osebne hidravlične dvižne ploščadi, predelave vozil in pritrdilne elemente ter poglobitve vozil.


Nadgradnje tovornih vozil v Sloveniji po ugodni ceni

Da bo vaše delo potekalo nemoteno, hitro in enostavno, predvsem pa varno, vam v AMK Servisu v Sloveniji ponujamo širok spekter nadgradenj tovornih vozil. Pokrivamo notranje obloge v dostavnih vozilih, termoizolacijske komore v vozilih za prevoz živil in zdravil, ponujamo vam nadgradnje s kesoni, ponjavo, spalne kabine, spojlerje in še veliko več. Posebno močni smo na področju montaže in servisa nakladalnih ploščadi in tovornih navoznih klančin. Naša ponudba nadgradenj tovornih vozil v grobem obsega: tovorne navozne klančine, obloge tovornega prostora, tovorne hidravlične nakladalne ploščadi, komore, tovorne kesone, menjalne kesone, prekucnike, spojlerje in spalne kabine. Prav tako pa lahko v naši ponudbi najdete tudi rabljene nakladalne ploščadi in klančine.

Predelava osebnih vozil v tovorna v Sloveniji - pravilnik o predelavi vozil

V podjetju AMK Servis lahko brez večjih težav poskrbimo za različne nadgradnje in predelave vozil, med drugim se ukvarjamo tudi s predelavo osebnih vozil v tovorna vozila. Predelava osebnih vozil v tovorna pri nas poteka v skladu z vsemi pravili in določili pravilnika o predelavi vozil. Če iščete zanesljivega in cenovno ugodnega ponudnika za predelavo oziroma nadgradnjo vozil, tovornih in osebnih, v Sloveniji, potem je AMK Servis edini in pravi naslov za vas!