Hladilne komore (izdelava) za kombi in tovornjak: nakup ali najem po ugodni ceni


Hladilne komoreHladilne komore za vas izdelujemo v podjetju AMK Servis po zelo ugodni ceni. Ponujamo vam kakovostne storitve na področju nadgradnje in predelave tovornih in osebnih vozil. Hladilna komora za kombi ali za tovorno vozilo zagotavlja popolno varnost pri transportu občutljivih proizvodov, kot so živila ali zdravila. Naša ponudba hladilnih komor je zelo bogata, izdelava pa zelo kvalitetna. Izdelujemo hladilne komore za različne temperaturne režime, zato smo prepričani, da boste pri nas dobili tisto, kar iščete. Ponujamo pa vam tudi ugodno ceno za najem hladilne komore. Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona ali spletnega obrazca, veseli pa bomo tudi vašega obiska na sedežu našega podjetja.

NUDIMO TUDI OSEBNE HIDRAVLIČNE DVIŽNE PLOŠČADI


Hladilna komora za kombi in ostala tovorna vozila po zelo ugodni ceni

Hladilne komore za kombiNaša ponudba nadgradnje in predelave vozil zajema tudi izdelavo hladilnih komor za kombi ali katerokoli drugo vozilo. Naše storitve na področju nadgradnje tovornih vozil, poleg hladilnih komor, so: pokrivanje notranjih oblog v dostavnih vozilih, kiper kesoni, nadgradnje s ponjavo, spalne kabine, spojlerji itd. Za prevoz različnih prehrambnih artiklov s kontrolirano temperaturo do - 25 ï‚°C izdelujemo izotermične hladilne komore. Opremimo jih lahko tudi s pregradnimi stenami, ki so lahko fiksne, pomične ali dvižne. Na tak način lahko pridobite več različnih temperaturnih prostorov v notranjosti hladilne komore za kombi ali tovorno vozilo. Ponujamo pa vam tudi ugodno ceno za komore v kombinaciji z različno opremo (nakladalna ploščad, premična zavesa, stranska vrata).

VEČ O RABLJENIH HLADILNIH KOMORAH


Nakup ali najem hladilne komore v AMK Servis

Pri nas lahko dobite nove pa tudi rabljene hladilne komore, ki so primerne za različna vozila. Cena hladilne komore je pri nas zelo ugodna, o čemer se lahko prepričate tudi sami. Poleg nakupa pa vam ponujamo tudi možnost najema hladilne komore. Cena je tudi v tem primeru zelo ugodna.