Alu keson za tovorna vozila - profesionalna nadgradnja vozil po ugodni ceni


Alu keson za tovorna vozilaAlu keson za tovorna vozila predstavlja idealno rešitev za vse, ki želite svoje vozilo uporabljati za prevoz različnih vrst tovora. Na voljo so kesoni za tovorna vozila, keson za kombi, dobite pa lahko tudi alu keson s ponjavo oziroma cerado. Nadgradnja vozil je hitra, zanesljiva, kvalitetna in ugodna. Nagradnja vozil poleg elementov, ki se vgrajujejo nad šasijo (kesoni, ponjave, okovja, aluminijasti profili, lesene zunanje stene, ključavnice, vrata ...) vključuje tudi elemente, ki se vgrajujejo pod šasijo (zavore, kolesa, dvigalke, odbijači, zavesice, odbijači, bočni zaščitni profili, zaboji za orodje, nosilci palet ...). V AMK servisu vam ponujamo inovativne rešitve za tovorni in osebni program. Poleg alu kesona za tovorno vozilo ali kombi vgrajujemo tudi nakladalne ploščadi za kombije in tovorna vozila ter osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Vaše vozilo lahko nadgradimo tudi s termoizolacijsko komoro.

NUDIMO TUDI RABLJENE PLOŠČADI


Nadgradnja vozil - predelava osebnih vozil v tovorna

Osnovni namen predelave vozil je prilagoditev vozila potrebam strank. Primerno in kakovostno predelano vozilo strankam olajša delo, zagotavlja varnost in ustreza vsem predpisom, saj predelujemo vozila v skladu z zakonsko določenimi predpisi.
Nadgradnja za tovorna vozila je precej kompleksna stvar, a brez skrbi. V AMK servisu vam pomagali in ustrezno svetovali pri nadgradnji vašega vozila. Ko vse elemente združimo v celoto, ki je pravilna, dobimo stabilno in varno vozilo, iskano nosilnost in temperaturni režim. Ter seveda zadovoljnega uporabnika vozila.

TVEČ O NADGRADNJI TOVORNEGA VOZILA


Alu keson za tovorna vozila - izdelava kesona po meri naročnika

nadgradnja za tovorna vozilaKeson za tovorno vozilo je večinoma izdelan iz vodoodporne vezane plošče, ki so na eni strani hrapave, na drugi gladke površine. Hrapava površina je zgoraj, saj preprečuje drsenje. Največkrat se uporabljajo plošče debeline med 9 in 15 mm. Za stene pri kombiju se uporabljajo brezove ali bukove vezane plošče debeline 5-6 mm. Pri zamenjavi kesona za kamion se uporabljajo predvsem vezane plošče večjih debelin: od 18 do 35 mm. Debelina plošč, katere bi uporabili pri zamenjavi kesona za kamion, je odvisna od podkonstrukcije.