Pravilnik o predelavi vozil in kombijevPestra ponudba predelave vozil v servisu AMK

V AMK servisu svojim strankam nudimo predelavo vozil - tako osebnih kot tudi tovornih. Poskrbimo lahko za predelavo osebnih vozil, ki tako postanejo prijazna invalidom, prav tako lahko predelamo dostavna vozila, ukvarjamo pa se tudi s predelavo kombijev. Predelava vozila je kakovostno in natančno izvedena, v procesu predelave pa poskrbimo, da je predelava izvedena v skladu s pravilnikom o predelavi vozil. Po končanem postopku lastniku vozila izdamo tudi potrdilo o predelavi vozila.

NUDIMO TUDI POGLOBITVE VOZIL

S predelavo osebnega vozila omogočimo vožnjo tudi invalidom

Med naše najpogostejše predelave vozil spadajo predvsem predelave osebnih vozil. Ena izmed najbolj iskanih prilagoditev je oprema za samostojno upravljanje vozila. Gre za opremo, ki tudi invalidom omogoča normalno vključitev v promet ter tako zagotavlja njihovo mobilnost. Samostojno vožnjo iz invalidskega vozička zagotovimo z več pripomočki, ki se med seboj povezujejo. Poleg opreme za samostojno upravljanje vozila ponujamo tudi privezovalne elemente za invalidski voziček. Za pritrjevanje invalidskega vozička v vozilu imamo dve možnosti. Prvo poteka prek talnih letev in varnostnih pasov, druga pa prek elektronskega sistema za pritrditev vozička. Nadalje ob predelavi vozila v invalidu prijaznega ponujamo še osebne pomožne pasove, ki so namenjeni stabilizaciji trupa in s tem udobni in varni vožnji. Pokončna drža je pomembna s stališča varnosti, saj lahko le tako varnostni mehanizmi v avtomobilu pravilno odigrajo vlogo v ključnih situacijah. Seveda pa ob predelavi vozil poskrbimo tudi za vstopanje in izstopanje invalidov v oz. iz vozila. V ta namen avtomobil opremimo z vrtljivim sedežem ali dvigalom, ki invalidom omogoča enostaven vstop in izstop. Vrtljiv sedež lahko namestimo tako na voznikovo kot tudi na sovoznikovo stran, sedež pa ustreza širokemu spektru vozil. Poleg vsega naštetega lahko osebni avtomobil opremimo še mehanskimi klančinami, ki olajšajo marsikatero vsakdanje opravilo. Pri izbiri klančine za vaše vozilo ali objekt priporočamo naklon od 10°do 15°.

Predelava vozil in kombijev

Ponujamo tudi možnost predelave kombijev in predelavo tovornih vozil

Poleg predelave osebnih vozil pa ponujamo tudi predelavo kombijev in tovornih vozil. V predelavi kombijev se najpogosteje zahtevajo navozne klančine s pomočjo katerih tovor enostavneje spravimo v sam kombi. Poznamo tri različne tipe navoznih klančin:

  • Lažje variante odstranljivih navoznih klančin: uporabljajo se za nalaganje težkih bremen s kolesi. Lahko so montirane v vozilo ali pa so prenosljive. Tiste, ki so montirane v vozilo, so hitro odstranljive, njihovo čiščenje, shranjevanje in uporaba pa so enostavni.
  • Večdelne klančine, različnih dolžin in širin: pri lažjih variantah so možne širše izvedbe iz enega ali ožje iz dveh ali treh vzporednih delov. Ti so lahko različnih širin in dolžin, glede na namen uporabe.
  • Lažje variante, pritrjene v vozilo: za manjša vozila pridejo v poštev preklopne sestavljive klančine. So fiksno pritrjene, vendar enostavno odstranljive in prenosljive na drugo vozilo, saj so opremljene s sistemom za hitro pritrjevanje.

Stranke se lahko odločijo tudi za PVC obloge v tovornem delu vozila, s pomočjo katerih bomo tovor dobro zaščitili in tako poskrbeli, da bo na cilj prišel nepoškodovan. Prav tako pa ponujamo hidravlične nakladalne ploščadi za kombije, ki omogočajo enostavno nakladanje in razkladanje tovora. Ker se je v zadnjem času vse bolj razširilo trgovanje z izdelki, ki morajo ostati na hladnem ali zamrznjeni lahko v tovorno oz. dostavno vozilo namestimo tudi hladilne komore, ki bodo poskrbele, da se hrana in drugi pokvarljivi izdelki ne bodo pokvarili.

Za več informacij o predelavi vozil smo vam ves čas na voljo

Vas zanima več o predelavi vozil? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o pestri ponudbi, ki smo jo pripravili za vas. V primeru dodatnih vprašanj smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vprašanja, ki se vam pred predelavo vozila še zastavljajo ter vam tako pomagali pri odločitvi.

NAGRADNJE IN PREDELAVE TOVORNIH VOZIL