Hladilne komore ohranijo živila med prevozom sveža


hladilna komora za kombiHladilne komore so namenjene shranjevanju vrtnin, svežega sadja in ostalih živil ter mlečnih izdelkov. Hladilne komore pa lahko namestimo tudi v vozila - hladilna komora za kombi, avto ali tovornjak ni noben problem za AMK servis. Profesionalno, predvsem pa po ugodni ceni vam na vaše vozilo za prevoz živil namestimo kakovostne termoizolacijske hladilne komore. Za vse informacije o ceni termoizolacijske hladilne komore smo vam na voljo na našem naslovu, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje za hladilne komore. Cena vam je na voljo tudi v našem ceniku, ki ga najdete na naši spletni strani. Tam si lahko ogledate tudi ponudbo rabljenih hladilnih komor in našo ostalo ponudbo.

NUDIMO TUDI RABLJENE DVIŽNE PLOŠČADI

Hladilna komora za kombi, tovornjak ali avto - ugodna cena

hladilna komora cenaNaše hladilne komore so primerne za obrtnike in prevoznike oziroma njihova vozila. Tako rabljene kot nove hladilne komore zagotavljajo edino rešitev za prevoz vrtnin, svežega sadja in ostalih živil ter mlečnih izdelkov od proizvajalca do kupca. V naši ponudbi lahko najdete zanesljive rabljene hladilne komore, ki vam zagotavljajo popolno varnost pri prevozu živil, ne da bi se bali, da se bodo živila pokvarila. Vgradnja termoizolacijske hladilne komore je možna v kombi in tovornjak, hladilno komoro pa vam lahko vgradimo tudi v osebni avto - hladilna komora za avto.

V PONUDBI JE TUDI NADGRADNJA TOVORNIH VOZIL


Hladilne komore za različne temperaturne režime

V naši ponudbi lahko najdete:

  • izotermične hladilne komore, ki so primerne za prevoz prehrambnih izdelkov s kontrolirano temperatur do -25 °C;
  • hladilne komore v kombinaciji z različno opremo (v kombinaciji s tovorno nakladalno ploščadjo);
  • zaprti Furgoni omogočajo transport blaga in ustrezno zaščito pred atmosferskimi vplivi med transportom; primerno za tekstil, belo tehniko, blago v kartonasti embalaži;
  • tovorni kesoni, kiperji (odprte izvedbe, zaprte izvedbe, kiper izvedba);
  • menjalni kesoni (v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo).


AMK Servis - vrhunske rešitve za tovorni in osebni program. Vabljeni k ogledu naše spletne strani, kjer lahko preverite, kako ugodna je hladilna komora ali spojlerji za tovorna vozila, ki jih prav tako najdete v ponudbi. Cena še nikoli ni bila tako ugodna.

Oglejte si še ostale proizvode v naši ponudbi: http://amkservis.si/proizvodi/