Hladilna komora: termoizolacijska nadgradnja kombija

Hladilna komora je možna v različnih velikostih in izvedbah. Vedno mora biti prilagojena vrsti živil, ki jih prevažamo, in dolžini poti - tako zagotovimo, da se živila ne pokvarijo, preden prispejo do cilja. Kadar prevažamo več različnih živil hkrati, je za vsako vrsto potrebna posebna termoizolacijska hladilna komora, kar je mogoče doseči s premišljeno predelavo vozila. Morda so najbolj znane hladilne komore za meso, vendar meso še zdaleč ni edino, za kar se potrebuje kakovostna hladilna komora. V podjetju AMK Servis smo specializirani za predelavo vozil - tovornih ali osebnih. Prisluhnili bomo vašim potrebam in poiskali optimalno rešitev za vas.

Termoizolacijska hladilna komora


Termoizolacijska hladilna komora v vozilu - več temperaturnih prostorov


Omenili smo, da hladilne komore za meso nikakor niso edina možnost. Danes se vsakodnevno prevaža ogromno hitro pokvarljivega blaga, ki potrebuje ustrezen temperaturni režim. Prevoz je še posebej zahteven, če hkrati prevažate več različnih vrst živil, vendar pa imamo na srečo za vas ustrezno rešitev. Tudi če ne iščete klasične hladilne komore za meso, ampak potrebujete kompleksnejšo, naprednejšo predelavo v notranjosti vozila, ste na pravem mestu. Vaše vozilo lahko namreč predelamo tako, da se znotraj njega ustvari posebna termoizolacijska enota, ki je pregrajena v več različnih temperaturnih prostorov, npr. -25 °C, 0 °C, + 6 °C. Takšna predelava je vsekakor idealna rešitev za vse, ki vas ne zanima le prevoz mesa, ampak iščete napredno in učinkovito rešitev.


Hladilna komora za kombi, prilagojena vašim potrebam


Pri predelavi bomo v celoti upoštevali vaše potrebe in morebitne posebne zahteve. Izbirate lahko med različnimi tipi pregradnih sten - med fiksnimi, pomičnimi in dvižnimi. Posledično bodo nakladanje, transport in razkladanje še enostavnejši. Poskrbimo za merilnike temperature, po potrebi pa lahko namestimo še regale, police, pritrdilne letve ipd., izdelane po meri - za lažje shranjevanje različnih izdelkov, ne le mesa. Vsak projekt je za nas unikaten - z veseljem sprejmemo najzahtevnejše izzive in poiščemo optimalno ureditev za vas. Kombi seveda ni edina možnost, za vas predelamo različne tipe vozil, pri čemer upoštevamo tako specifike vozila kot vaše individualne želje, obenem pa vam ponudimo strokoven nasvet glede možnosti, ki so vam na voljo.

Hladilna komora za kombi cena


Distribucija prehrambnih izdelkov bo z našo pomočjo enostavna


Da bi bila zagotovljena zares brezhibna toplotna izolacija med prevozom, moramo pri predelavi uporabiti kakovostne materiale, ki morajo biti obenem primerne debeline. Še vedno je pogosto prisotno prepričanje, da so hladilne komore potrebne predvsem za meso, vendar pa prevoz pokvarljivega blaga ne bi smel biti nikoli prepuščen naključju. Če se med potjo pokvari, namreč to pomeni visoke stroške, zato je nujno, da vnaprej zagotovimo, da do tega ne bo prišlo. Tudi če torej ne prevažate mesa, je smiselno, da se zagotovi ustrezna toplotna izolacija. Z uporabo kakovostnih materialov poskrbimo, da bo zagotovljena najustreznejša temperatura. Tako bo distribucija potekala brez skrbi in brez nevarnosti, da bi prišlo do izgub.


Dodatne informacije glede hladilne komore - cena in drugo


Verjetno vas zdaj zanima še, koliko vas bo stala predelava oziroma »vgradnja« toplotno izolirane hladilne komore. Cena se razlikuje od projekta do projekta, saj se vsake predelave, kot že večkrat poudarjeno, lotimo z upoštevanjem vaših individualnih zahtev glede lastnosti in funkcionalnosti hladilne komore. Konkretna cena se zato določi na podlagi vašega povpraševanja, vendar pa vam lahko zagotovimo, da se vam bo investicija v kakovost zagotovo obrestovala. Skrbno načrtovana in realizirana hladilna komora vas ne bo pustila na cedilu v najbolj neprimernih situacijah. Na voljo smo vam za vsa dodatna vprašanje oziroma potrebne informacije. Seveda pa toplotno izolirana hladilna komora ni edina vrsta predelave, ki vam jo lahko ponudimo. Poskrbimo za spalne kabine, nakladalne klančine in ploščadi, poglobitev vozil in še mnogo več. Več o možnostih si je mogoče prebrati na naši spletni strani. Vabljeni!

Več o predelavi vozil:https://www.vsi.si/amk-servis/predelave-vozil

ALU KESON ZA TOVORNA VOZILA

HIDRAVLIČNE NAKLADALNE PLOŠČADI