Dvižna ploščad za invalide: prodaja rabljenih dvižnih ploščadi po ugodni ceni


Dvižna ploščad: prodaja in vgrajevanje tovornih nakladalnih ploščadi za kombije in tovornjake ter osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. AMK Servis vam ponuja zanesljive rešitve za tovorni in osebni program. Ponujamo vam ugodno ceno za dvižno ploščad, odločite pa se lahko tudi za nakup rabljene dvižne ploščadi. Prodaja rabljenih dvižnih ploščadi je priložnost, da dvižno ploščad za invalide ali ostale dvižne ploščadi dobite po še bolj ugodni ceni. Teža dvižne ploščadi ne bo obremenila vašega avtomobila, zagotavlja pa veliko nosilnost. Vabljeni v AMK Servis, kjer vam lahko svetujemo pri nakupu dvižne ploščadi.

dvižna ploščaddvižne ploščadi


Dvižna ploščad za invalide: omogočamo enostavno in samostojno vožnjo


Naš pogled je usmerjen v prihodnost, zato se vsak dan trudimo biti vodilni na področju nakladalnih ploščadi. Poleg prodaje pa se ukvarjamo tudi s predelavo vozil za invalide. Naš osebni program zajema širok spekter naprav in pripomočkov za samostojno vožnjo invalidov. Dvižne ploščadi za osebna vozila vam ponujamo po ugodni ceni, dimenzije pa prilagodimo vsakemu posamezniku in vozilu. Ploščadi vgrajujemo v vsa večja osebna vozila. Naša ponudba osebnih dvižnih ploščadi zajema:

  • Osebna dvigala DHOLLANDIA (zanesljive dvižne ploščadi z dolgo življenjsko dobo, ki so enostavna za vzdrževanje; namestimo jih lahko v notranjost ali zunanjost vozila)
  • DH-PH2.03 (dvokonzolna dvižna ploščad, ki je primerna za minibuse, večja osebna vozila in reševalna vozila. Največja dovoljena teža je 350 kg, zato je dvižna ploščad primerna tudi za električne invalidske vozičke)
  • DH0-PH1.03 (enokonzolno dvigalo, ki ga namestimo v notranjost vozila)
  • Osebna dvigala BRAUN
  • Osebna dvigala oziroma dvižne ploščadi FIORELLA

NUDIMO TUDI ALU KESONE ZA TOVORNA VOZILA!


Prodaja dvižnih ploščadi za javni promet po ugodni ceni


Ukvarjamo se tudi s prodajo dvižnih ploščadi za javni promet. Dimenzije teh dvigal so primerne za vse invalidske vozičke in skuterje, imajo večjo nosilnost (večja dovoljena teža) in so prilagojene intenzivni rabi različnih uporabnikov.