Keson - odlično razmerje med kvaliteto in ceno

AMK servis se ukvarja z vgrajevanjem tovorno nakladalnih ploščadi za kombije in tovornjake, ter osebne dvižne ploščadi, obenem pa nudi keson za tovorna vozila po izjemno ugodni ceni. Naše poslanstvo je biti še naprej eden od vodilnih ponudnikov predelave vozil za invalide ter s kvalitetnimi kesoni po ugodni ceni konkurirati ostalim ponudnikom nadgradenj. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno, nam pa naša politika zagotavlja kakovostne storitve, doseganje učinkovito na osnovi prepoznanih tveganj, zmanjšanje stroškov z usposabljanjem, ugodne cene kesonov, tovorno nakladalnih plošč ter ostalih artiklov, obenem pa želimo na podlagi kakovosti povečati tržni delež družbe. Za vse, ki vas zanima keson po ugodni ceni, nudimo kakovostno izdelane kesone za tovorna vozila ali kombije. izbirate lahko med kiper kesonom z nakladalno pločadjo, odprtim ali zaprtim kesonom. Ne glede na to, kateri keson boste izbrali smo prepričani, da boste s kakovostjo in ceno izjemno zadovoljni in bo vaše delo veliko bolj enostavno in hitrejše.

keson

Keson - različni tipi po ugodni ceni

V kolikor se vi oz. vaše podjetje ukvarja s prevozi različnih vrst tovora je nadgranja vozila s kesonom odlična rešitev, saj v našem podjetju AMK zagotavljamo izjemno kakovost in ugodno ceno. Izbirate lahko med različnimi tipi kesonov za tovorna vozila, odvisno seveda od vašega namena, tovora in kakšen keson po ugodni ceni sploh želite, med najbolj priljubljenimi so kiper kesoni z avtomatskim odpiranjem stranic ter možnostjo elektro-hidravličnega pogona do 3.5 ton. Poleg omenjenega kesona po prijazni ceni se lahko odločite tudi za odprte izvedbe kiperja za tovorna vozila, z nosilci za dolgi tovor in alu stranicami, zaprto izvedbo, z nosilci za ponjavo v kombinaciji z nakladalno pločadjo ter menjalnimi kesoni v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo, ki so na voljo po ugodni ceni. Če vas zanimajo kesoni, obenem pa bi radi izvedeli cene, nas kontaktirajte in povejte svoje želje, mi pa vam bomo povedali ceno.

keson cena

VEČ O NAŠIH ALU KESONIH ZA TOVORNA VOZILA TUKAJ!

Kesoni, navozne klančine, komore in ostali produkti po ugodni ceni

Poleg kesonov, ki jih lahko v podjetju AMK kupite po prijazni ceni, nudimo še veliko ostalih artiklov, ki bodo olajšali vaše delo pri prevozu različnega tovora. Ena izmed priljubljenih stvari, katero stranke želijo pri nadgradnji vozil so navozne klančnine, ki se delijo na lažje in težje variante. Lažje variante se uporabljajo za nalaganje težkih bremen s koles, medtem ko se težke variante uporabljajo za nalaganje različnih traktorjev in ostalih težjih vozil. Kesoni niso edina nadgradnja vozil po ugodni ceni za prevoz tovora, saj imamo v ponudbi tudi izotermične komore, ki se uporabljajo za prevoz različnih prehrambenih artiklov s kontrolirano temperaturo, ki lahko doseže tudi -25 stopinj. Izbirate lahko med različnimi pregradami v komorah, ki so lahko fiksne ali pomične, tako da imamo v notranjosti komore več prostora. Kesoni za tovorna vozila, komore in navozne klančine so idealna rešitev za nadgradnjo vaših vozil in prepričani smo, da boste tako z našimi kesoni kot tudi cenami izjemno zadovoljni.

Kesoni za tovorna vozila - kakovost v podjetju AMK

V podjetju AMK se ukvarjamo s prodajo različnih vrst kesonov po ugodni ceni od odprtih kesonov do zaprtih, kesonov kiperjev in kesonov za kombije. Kesoni za tovorna vozila zagotavljajo lažjo, hitrejšo in enostavnejšo distribucijo različnih vrst materiala za različne panoge in prepričani smo, da boste s kesoni za tovorna vozila izjemno zadovoljni. V našem podjetju se bomo potrudili, da vam uresničimo vse vaše želje in zamisli. V kolikor imate glede kesonov in cen kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte po telefonu ali emailu ali pa se oglasite osebno v podjetju, kjer vam bodo naši strokovnjaki, ki imajo ogromno izkušenj in se nenehno izobražujejo, svetovali o pravilni izbiri kesona po ugodni ceni. Mi smo pravi naslov za kesone za tovorna vozila.