Nadgradnja tovornih vozil in predelava ter nadgradnja osebnih vozil

Nadgradnja tovornih vozil je nekaj, kar lahko za vas naredimo tudi v AMK Servisu. Ukvarjamo se s prodajo, montažo, servisom nakladalnih ploščadi, hidravličnih naprav, dvižnih ploščadi za invalide itd. Ponujamo vam ugodno ceno za naše storitve, ponujamo pa vam izredno kvalitetne storitve. Nadgradnja tovornih vozil vključuje prilagoditev s kiper kesonom ali navadnim kesonom, namestitev strešnih in/ali stranskih spojlerjev, nadgradnja s spalno kabino. Nadgradnja tovornih in dostavnih vozil obsega tudi opremo z notranjimi oblogami in privezovalnimi elementi, kot so letve, pregrade in rinke. Ponujamo vam kvalitetne predelave osebnih in ostalih vozil ter nadgradnje za tovorna vozila po ugodni ceni. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani. Tam se nahaja tudi spletni obrazec, preko katerega lahko pošljete povpraševanje o nadgradnji tovornih vozil in predelavi vozil.

nadgradnja tovornih vozil

Predelave osebnih vozil: prilagoditve pokrivamo s kvalitetnimi izdelki


Naš osebni program za predelavo vozil zajema mehanske klančine, osebne hidravlične dvižne ploščadi, predelave vozil in pritrdilne elemente in poglobitve vozil. Proizvodi za predelave vozil so visokokakovostni in zagotavljajo najvišjo mero varnosti in udobja. Vsi, ki potrebujete prilagojene rešitve za vaše osebno vozilo, ste vabljeni v AMK Servis, kjer bomo z veseljem poskrbeli za kvalitetno predelavo osebnih vozil. Poleg nadgradnje tovornih vozil vam, torej, ponujamo vse za nadgradnjo osebnih vozil, med drugim opremo za samostojno upravljanje vozila, privezovalne elemente za invalidski voziček, osebne pomožne pasove, vrtljive sedeže, pomožna dvigala, dvigala za dvig osebe na sedež in dvigala za dvig invalidskega vozička v vozilo.

nadgradnja tovornega vozila

VEČ O DVIŽNI PLOŠČADI SI PREBERITE TUKAJ!

Nadgradnja za tovorna vozila po vaši želji


Nadgradnja za tovorna vozila vključuje naslednje proizvode: tovorne hidravlične nakladalne ploščadi, tovorne navozne klančine, komore, tovorni kesoni, menjalni kesoni, prekucniki, spojlerji in spalne kabine, obloge tovornega prostora. Vabljeni v AMK Servis, kjer bomo poskrbeli za vaše vozilo: nadgradnje tovornih vozil in predelave vozil opravljamo strokovno, natančno in cenovno ugodno.