Spojler - strešni in stranski spojlerji in izdelava spojlerjev za tovorna vozila


Spojler je pomemben del vozila, ki bo poskrbel, da se bo vaše vozilo pravilno obnašalo na cesti. Nad kabino vam zato lahko namestimo spojler, strešni spojler, vozilo pa lahko opremimo tudi s stranskimi spojlerji. Poleg spojlerjev pa vam lahko namestimo tudi kabino, da se bo voznik tovornega vozila lahko primerno spočil. Če torej potrebujete spojler (strešni ali stranski) za vaše vozilo, vabljeni v AMK Servis. Ukvarjamo se z izdelavo spojlerjev za tovorna vozila. Naši spojlerji so kvalitetni, dostopni pa so po ugodni ceni. V naši ponudbi boste našli strešne, stranske in povišane spojlerje. Poleg spojlerjev pa vam ponujamo tudi ostalo: vozilo si lahko prilagodite s kiper kesonom ali navadnim kesonom, vgrajujemo tudi tovorne nakladalne ploščadi za kombije in tovornjake ter osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Prav tako pa lahko vaše vozilo nadgradimo s hladilno oziroma termoizolacijsko komoro. Ne le spojler, naša ponudba zajema veliko več. Vabimo vas, da nas obiščete in povprašate o stranskih in strešnih spojlerjih ter o vsem, kar vas zanima v zvezi z izdelavo spojlerjev.

spojlerspojler

NUDIMO TUDI HLADILNE KOMORE!


Strešni spojler in stranski spojler/spojlerji: kvalitetna izdelava


Naša ponudba zajema kvalitetno izdelavo in namestitev strešnih in stranskih spojlerjev, ki imajo lahko izredno pozitivne vplive na vaše tovorno vozilo. Strešni spojler in stranska spojlerja lahko namreč porabo goriva in izpust CO2 zmanjšajo za kar do 10 %. Spojlerji so skrbno oblikovani in prilagojeni širini vašega tovornega vozila. Poleg manjše porabe goriva pa pripomorejo tudi k zmanjšanju zračnega upora.


Kam po spojlerje? AMK Servis je pravi naslov za to


Če torej še nimate spojlerjev, vabljeni v AMK Servis, kjer vam bomo z veseljem vgradili strešni ali stranske spojlerje in tako poskrbeli, da bo vaša vožnja bolj varčna in okolju prijaznejša. Spojlerji so namenjeni tistim vozilom, ki so nadgrajeni s kesonom s ponjavo ali furgonom. Čas montaže spojlerjev je kratek, zato boste lahko kmalu spet na cesti. Pošljite nam povpraševanje, če se zanimate za spojlerje za vaše tovorno vozilo, in poslali vam bomo ponudbo.