Nadgradnja tovornih vozil in predelave osebnih in ostalih vozil s potrdilom


Nadgradnja tovornih vozil in osebnih vozil je le ena izmed naših dejavnosti. V podjetju AMK Servis vgrajujemo tovorne nakladalne ploščadi za kombije in tovornjake, prav tako pa osebne dvižne ploščadi za osebna vozila. Če potrebujete kvalitetno in ugodno predelavo vozila, potem je AMK Servis edini in pravi naslov za vas. Nadgradnja tovornih vozil vključuje različne elemente, odvisno od vaših želja in zahtev. Na vaše tovorno vozilo za prevoz živil ali zdravil lahko namestimo termoizolacijsko nadgradnjo oziroma komoro. Vaše tovorno vozilo pa lahko nadgradimo tudi s kiper kesonom ali navadnim kesonom. Dostavna vozila lahko predelamo tako, da jih opremimo z notranjimi oblogami in privezovalnimi elementi, kot so letve, pregrade in rinke. Nadgradnja vozil oziroma predelava osebnih in tovornih vozil poteka v skladu z vsemi zakonskimi določili, za predelavo pa vam izdamo tudi potrdilo o predelavi vozila. Vabljeni v AMK Servis, kjer bomo poskrbeli za prav vsako vozilo.

OGLEJTE SI TUDI PONUDBO ALU KESONOV


Kvalitetne predelave vozil po vaših željah in zahtevah

Nadgradnja vozilV AMK Servisu bo vaše tovorno ali osebno vozilo deležno kvalitetne predelave in nadgradnje. Poleg vgrajevanja zgoraj naštetih elementov pa vam ponujamo tudi popravila in rezervne dele. Naša ponudba zajema nadgradnjo tako za tovorna kakor tudi za osebna vozila. Tovorni program vključuje: pokrivanje notranjih oblog v dostavnih vozilih, termoizolacijske komore v vozilih za prevoz zdravil in živil, kiper kesone, nadgradnje s ponjavami, spalne kabine in spojlerje. Pohvalimo se lahko z izredno kvalitetno montažo in servisom nakladalnih ploščadi in tovornih navoznih klančin. Predelave vozil so dostopne po ugodni ceni. Poleg ugodne storitve pa vam izdamo tudi potrdilo o predelavi vozila.

VEČ O NAŠIH STORITVAH


Predelave in nadgradnje osebnih vozil po ugodni ceni

Naše poslanstvo je biti eden vodilnih ponudnikov predelave in nadgradnje vozil za invalide na slovenskem trgu. Svoje znanje neprestano nadgrajujemo in skrbimo, da so storitve izvedene v najkrajšem možnem času in kar se da kvalitetno. Če potrebujete zanesljivega ponudnika za nadgradnjo tovornih vozil, potem vabljeni v AMK Servis.

Predelava vozil