Ugodna cena toplotne črpalke zrak voda v podjetju Airabela d.o.o.

Toplotne črpalke zrak voda dan danes predstavljajo najugodnejši in najučinkovitejši način ogrevanja stanovanja ali hiše. Toplotna črpalka pa ni zgolj učinkovita, ugodna je tudi njena cena, ki jo lahko pripišemo enostavni montaži toplotne črpalke zrak voda. Za montažo toplotne črpalke ni potrebno vrtati globokih vrtin, prav tako pa ni potrebno polagati kolektorjev, saj jih toplotna črpalka pri svojem delovanju ne potrebuje.

Toplotna črpalkaToplotna črpalka cena

Kako deluje toplotna črpalka zrak voda?

Delovanje toplotne črpalke zrak voda je podobno delovanju drugih tipov toplotnih črpalk. Energijo, ki jo za svoje delovanje potrebuje, toplotna črpalka zrak voda v večini jemlje iz zraka. Pri svojem delovanju ne proizvaja toplogrednih plinov in je tako naravi prijazna. Zraven tega je tudi ogrevanje z njo ugodno in učinkovito celo, ko so temperature zunaj nizke.

Toplotna črpalka se za ogrevanje uporablja vse pogosteje, saj uporabnikom zagotavlja trajen in kvaliteten vir ogrevanja bivalnih in drugih prostorov, hkrati pa je energetsko varčna in okolju prijazna. Zraven ogrevanja pa lahko toplotno črpalko uporabljamo tudi, da prostore ohladimo. Toplotna črpalka pri hlajenju prostora jemlje toploto (energijo) iz prostora, ki jih ohlajamo in jo oddaja v prostor, ki ga ogrevamo. Delovanje je izjemno ekonomično, izgube pri njem pa so majhne.

Toplotne črpalke zrak voda po ugodnih cenah

V podjetju Airabela vam ponujamo kakovostne in učinkovite toplotne črpalke zrak voda po ugodni ceni. Ker se pri nas zavedamo, da vsako večjo spremembo v gospodinjstvu spremlja mnogo vprašanj, smo vam zmeraj na voljo po telefonu ali e-mailu, kjer nas lahko povprašate tudi o ceni toplotne črpalke. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o široki ponudbi toplotnih črpalk zrak voda. Prepričate se lahko tudi o njihovi kvaliteti in ceni toplotnih črpalk zrak voda.

AKCIJSKE CENE TOPLOTNIH ČRPALK ZRAK VODA