Pošlji povpraševanje

Cene toplotnih črpalk zrak voda so vse nižje zaradi njihove enostavne namestitve in preprostega vzdrževanja

Toplotne črpalke zrak voda so trenutno najugodnejše na tržišču toplotnih črpalk. Razlog za nizko ceno toplotnih črpalk zrak voda se nahaja v dejstvu, da za njih ni potrebno vrtati globokih vrtin, prav tako pa ni potrebno polagati kolektorjev, saj jih toplotna črpalka zrak voda ne potrebuje. Prav tako je toplotna črpalka zrak voda izjemno dostopna in tako lahka za vzdrževanje.

Kako črpalke sploh delujejo in kakšen je njihov izkoristek?

Zrak je medij, poln energije. Najsodobnejše toplotne črpalke zrak voda so sposobne prostor segrevati tudi pri temperaturi zraka 20 pod ničlo. Kljub zelo nizko temperaturi prihranki pri ogrevanju znašajo okrog 50%.

Toplotna črpalka se za ogrevanje uporablja vse pogosteje, saj uporabnikom zagotavlja trajen in kvaliteten vir ogrevanja bivalnih in drugih prostorov, hkrati pa je energetsko varčna in okolju prijazna.

Pri nas vam ne ponujamo le toplotne črpalke zrak voda ampak lahko izberete tudi hibridno toplotno črpalko, ki je sestavljena iz ogrevalne toplotne črpalke in iz plinskega kotla. Hibridna toplotna črpalka zagotavlja možnost avtonomnega delovanja, prav tako pa lahko z njeno pomočjo preklapljamo med sistemoma ogrevanja.

toplotna črpalkahibridna toplotna črpalka

Toplotne črpalke zrak voda po ugodnih cenah

Ponujamo vam kvalitetne toplotne črpalke zrak voda. Cena toplotnih črpalk zrak voda je ugodna, izkoristek toplotnih črpalk pa je velik.

Ker se pri nas zavedamo, da vsako večjo spremembo v gospodinjstvu spremlja kopica vprašanj, smo vam zmeraj na voljo po telefonu ali e-mailu. Seveda pa bomo zelo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o široki ponudbi toplotnih črpalk zrak voda. Prepričate se lahko tudi o njihovi kvaliteti in ceni toplotnih črpalk zrak voda. Posvetujte se z našimi strokovnjaki, razjasnite odgovore na vsa vprašanja in se odločite za nakup toplotne črpalke za ogrevanje hiše še danes!

KLIMATSKE NAPRAVE