Delovanje klimatske naprave za optimalno ugodje bivanja

 

Delovanje klimatske naprave mora biti odlično zasnovano, z visoko funkcionalnostjo in modernimi tehnologijami. Vse to ponujajo klimatske naprave Daikin, ki jih ekskluzivno ponujamo v podjetju Airabela. Pestra ponudba klimatskih naprav s pametnim delovanjem omogoča res bogato izbiro za vse vrste prostorov.

 

klimatska naprava delovanje

 

Vrste klimatskih naprav

 

Glede na vgradnjo in delovanje, klimatske naprave ločimo na več vrst. Med najbolj priljubljenimi so:

 

Glede na to, kakšen je prostor bivanja, se tudi izbere pravi model klime. Za stanovanja in hiše so najbolj pogosta izbira klasične stenske  klime. Stropne klimatske naprave so še posebej primerne za spuščene strope stanovanj, velikokrat tudi za poslovne prostore in druge večje prostore. S kasetnimi klimami boste dobili skrito udobje povezano v več prostorih, delovanje talne klimatske naprave pa bo koristno vse leto, saj te naprave zelo dobro tudi ogrevajo.

 

stropna klimatska naprava

 

Enostavno upravljanje, tudi na daljavo

 

Danes je upravljanje klimatske naprave enostavno in sodobno zasnovano. Daikin klimatske naprave, tako stropne klimatske naprave kot kasetne in talne klimatske naprave, imajo številne izjemne tehnologije, ki olajšajo nadzorovanje in upravljanje, ter pomagajo tudi pri varčni uporabi. Delovanje klimatske naprave omogoča tedenski časovnik, preprečevanje prepiha, samodejno čiščenje, enakomerno porazdelitev temperature … Upravljate jih lahko tudi prek pametnih telefonov ali pametne hišne inštalacije.

 

UGODNE CENE KLIMATSKIH NAPRAV DIAKIN

 

 

Izjemna lastnost pri delovanju naših klimatskih naprav je tako imenovano Inteligentno oko za varčevanje energije. Po 20 minutah delovanja  ob nezaznavanju prostornosti v prostoru, se klima preklopi na varčnejši način. Takšno funkcionalnost imajo stropne klimatske naprave, pa tudi druge klimatske naprave. Možen način delovanja je tudi samodejno usmerjenje toka zraka proč od ljudi in preprečevanje prepiha.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
AIRABELA trgovina in storitve d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 58A
Delovni čas
Pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00, Sobote, nedelje in prazniki: zaprto
E-pošta
+386 8 2053025
Seznam fraz
delovanje klimatske naprave, stropne klimatske naprave
ZEMLJEVID