Montaža klime: cena odvisna od modela

Montaža klime po poštenih cenah je na voljo pri podjetju Airabela. Prodajamo različne klimatske naprave (stenske, stropne, talne, prenosne ...) vrhunskega proizvajalca Daikin. Cena montaže klime je odvisna od zahtevnosti vgradnje in porabljenega materiala. Kjerkoli v Sloveniji se nahajate (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper ...), k vam bomo poslali izkušene monterje.

montaza klime

Klima z montažo

Ceno montaže se določi ob ogledu objekta, kamor se klimatske naprave montirajo in prišteje k ceni naprav. Za naše naprave montažo izvajajo le pooblaščeni monterji, ki dobro poznajo vse vrste naprav in vam bodo pomagali tudi pri montaži prenosne klime. Pomembno je, da se za novo klimo pozna njene tehnične lastnosti, delovanje v širšem sistemu (če gre za večje objekte) in specifike ohlajevanja določenega prostora, da se jo bo vgradilno pravilno. Zato je treba delo zaupati profesionalcem in tu mi zagotovo lahko ponudimo najboljše.

Končna cena montaže klime

Svetujemo, da se že pred ali ob nakupu nove klime pozanimate o ceni montaže. Vedno na predračunu preverite, ali gre samo za klimo ali za klimo z montažo. Z veseljem vam bomo pomagali in dali vse potrebne informacije glede cene. Oglasite se v našem salonu ali nas kontaktirajte po telefonu.

cena klime

Ne lotevajte se vgradnje sami, saj bodo le izkušeni monterji nalogo opravili kvalitetno in hitro. Za montažo je običajno nujno vrtanje in preboj stene za namestitev zunanje enote, zato zaupajte profesionalcem, da ne boste trajno poškodovali objekta. Specifična pa je montaža prenosne klime. Za prenosno klimo preboj stene seveda ni potreben, a če želite, da vam jo pomagamo namestiti za delo, bomo tudi to z veseljem opravili.

UGODNE KLIME IN TOPLOTNE ČRPALKE

Delo na terenu

Na terenu imamo dovolj delavcev, ki pokrivajo vso Slovenijo. Če se zanimate za montažo klime v Mariboru, Ljubljani, na Obali ali kjer koli drugje - kontaktirajte nas in uredili vam bomo termin v najhitrejšem možnem času. Klima z montažo je popoln paket, zato pridite po novo klimo, montažo in naše ostale storitve.