Zanesljivi monterji klimatskih naprav  in kakovostna montaža toplotne črpalke zrak voda

 

Je tudi vam že prijetno vroče, pa vaša klimatska naprava oz. toplotna črpalka še nista nameščeni? Ponujamo vam možnost montaže toplotne črpalke zrak voda ali klimatske naprave. Monterji klimatskih naprav so strokovni in zanesljivi ter bodo vašo klimatsko napravo namestili že v petih delovnih dneh. 

 

Ponujamo vam veliko produktov znamke Daikin

 

Glede na vaše potrebe in želje vam ponujamo pestro izbiro Daikin klimatskih naprav pa tudi toplotnih črpalk. Vse naprave so izjemno kvalitetne, na njih pa vam ponujamo tudi garancijo.

 

VGRADNJA TOPLOTNE ČRPALKE DAIKIN

 

Montaža toplotne črpalke zrak-voda je enostavna

 

Montaža toplotne črpalke zrak voda je dokaj enostavna, saj za montažo ne potrebujemo vodnega vira, prav tako ne velike površine. Izbiramo lahko tudi med sistemom z zunanjo enoto ali brez. Zaradi enostavne montaže toplotne črpalke zrak voda je tudi cena investicije nizka.

 

montaža toplotne črpalke zrak vodamonterji klimatskih naprav

 

Monterji klimatskih naprav in toplotnih črpalk poskrbijo za kakovostno in natančno montažo

 

Cena toplotne črpalke z montažo je ugodna, toplotne črpalke so energetsko učinkovite, saj za svoje delovanje porabijo le malo električne energije, preostalo toploto pa jemljejo iz naravnih obnovljivih virov – vode, zemlje ali zraka. V našem podjetju vam ponujamo toplotne črpalke zrak voda ter toplotne črpalke zemlja voda.

 

Več o monterjih klimatskih naprav si lahko preberete na naši spletni strani

 

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o natančnostih in hitri odzivnosti monterjev klimatskih naprav, ter ohladite svoj dom že danes. Ne pozabite, da vam nudimo tudi montažo toplotne črpalke ter vam tako pomagamo do hitrega in učinkovitega ogrevanja oz. hlajenja prostorov že v nekaj dneh.

 

Z monterji klimatskih naprav pa se lahko pogovorite tudi osebno

 

Za dodatne informacije smo vam dosegljivi tako po telefonu kot tudi po e-pošti. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o natančnosti monterjev klimatskih naprav prepričate na lastne oči. Ob prihodu vas bo sprejel prijazen svetovalec, ki vam bo povedal več o montaži toplotne črpalke Daikin, pozanimate pa se lahko tudi  o ceni montaže toplotne črpalke

 

Več o montaži in cenah toplotnih črpalk: http://www.vsi.si/airabela/toplotna-crpalka-cena

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
AIRABELA trgovina in storitve d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 58A
Delovni čas
Pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00, Sobote, nedelje in prazniki: zaprto
E-pošta
+386 8 2053025
Seznam fraz
Monterji klimatskih naprav, montaža toplotne črpalke zrak voda
ZEMLJEVID