KLIMA Z MONTAŽO - MONTAŽA TALNIH, STENSKIH KLIM PO IZJEMNI CENI

Montaža klimeMontaža klime cena

V široki ponudbi, ki smo jo v podjetju Airabela pripravili za vas, lahko izberete klimo, ki omogoča segrevanje in hlajenje prostora. Ponujamo vam izredno kvalitetne in zmogljive klime z montažo, ki bodo vaš prostor segrele ali ohladile na željeno temperaturo. Smo pooblaščen distributer klim za stanovanjske in poslovne prostore blagovne znamke Daikin v Sloveniji. Gre za sodobne, visoko kakovostne in energetsko varčne klime. Klime z montažo so sedaj pri nas na voljo po zelo ugodnih cenah. Našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v našem salonu. Tudi če ste iz Maribora, montaža klime ne bo problem. V naši pestri ponudbi boste zagotovo našli rešitev za vaš prostor. Ponujamo vam stenske klime, talne klime, kasetne klime, skrite stropne klime, flexi klime. Montaža klime je hitra in enostavna, cena pa izjemno privlačna. Ne čakajte na vročino ali hud mraz, zagotovite si svojo klimo z montažo že danes.

VAS ZANIMA MONTAŽA KLIME? CENA JE ODVISNA ZAHTEVNOSTI IN PORABLJENEGA MATERIALA

Cene, ki so dostopne v ceniku na naši spletni strani, ne vključujejo montaže klime. Cena je odvisna od zahtevnosti, porabljenega materiala, vrste klime z montažo, moči, števila notranjih enot, vrste vgradnje. Če si želite novo klimo z montažo, lahko za vas pripravimo ponudbo, potem ko smo si ogledali prostor in se z vami dogovorili o vseh podrobnostih. Smo zelo fleksibilni in pridemo v katero koli mesto v Sloveniji, tudi v Maribor. Če želite dobro in kvalitetno klimo z montažo, se obrnite na nas. Smo strokovno usposobljeni za svetovanje o klimatskih in toplotnih napravah in montaži klime.

TALNA KLIMA - NAJBOLJŠE HLAJENJE IN OGREVANJE. MONTAŽA KLIME PO UGODNI CENI

Talna klima z montažo se lahko pohvali z visoko energijsko učinkovitostjo in omogoča najboljše hlajenje in ogrevanje prostora. Narejena je iz visoko kakovostnih materialov in ima izjemno dolgo življenjsko dobo, poleg tega pa je skoraj neslišna. Namestimo jo ob steni pri tleh (kot klasični radiator).

UGODNE CENE KLIMATSKIH NAPRAV