Polnjenje klime: cena za klasično in prenosno klimo

Za polnjenje klime bo cena ugodna pri Airabeli. Prodajamo, montiramo in polnimo vrhunske klime Daikin, ki jih pri nas dobite po nadvse konkurenčni ceni. Poceni klime se lahko hitro pokvarijo ali pa niso tako funkcionalne kot druge sodobne naprave. Naša ponudba temelji na sodobnih, tehnološko dovršenih in izredno učinkovitih napravah, tako da lahko trdimo, da pri nas za tako visoko kakovost dobite najceneše klime. Na voljo so stenske, stropne, talne, kasetne in tudi prenosne klime. Za vse od njih vam seveda priskrbimo tudi montažo in kasneje po potrebi polnjenje.

polnjenje klime cena

Servis in polnjenje klime

Polnjenje klime je potrebno le občasno. Če klima neha delovati ali pa je delovanje poslabšano, je treba poklicati servis. Ustrezni strokovnjak bo klimo pregledal in očistil, po potrebi pa izvedel tudi polnjenje klime. Cena bo prek podjetja Airabela ugodna, a še več kot to - z našimi napravami, ki imajo dolgo življenjsko dobo in so energetsko varne, servisa praktično ne boste rabili.

Montaža klime ali raje prenosna klima?

Kljub temu da pri nas dobite poceni klime, je treba pri nakupu v strošek všteti še montažo klime. Cena za to bo odvisna od števila klim, zahtevnosti vgradnje in porabljenega materiala. Seveda pa zagotavljamo, da bomo montažo uredili najhitreje in kar najbolj profesionalno. Za naprave Daikin, ki jih prodajamo pri Airabeli, je montaža v rokah pooblaščenih monterjev, ki dobro poznajo vse modele klimatskih naprav, pa tudi prenosne klime. Za prenosne klime so cene lahko še bolj ugodne, saj pri njih ni potrebna vgradnja in kakršno koli vrtanje v stene. Še ena odlična lastnost poceni prenosnih klim je, da jih lahko selimo Iz enega prostora v drugega, po svojih potrebah.

prenosna klima cena

Če pa bo vseeno potrebna montaža (npr. stenske ali stropne klime), se obrnite na nas in

uredili bomo tudi to. Cena bo konkurenčna, naloga pa opravljena v najhitrejšem možnem času. Svetujemo, da se že pred ali ob nakupu nove klime pozanimate o ceni montaže. Vedno na predračunu preverite, ali gre samo za klimo ali za klimo z montažo. Z našo pomočjo lahko pridete do najcenejše klime.