DELOVANJE KLIME -POSKRBIMO TUDI ZA POLNJENJE KLIME PO AKCIJSKI CENI

Cena klimeDelovanje klime je v svojem bistvu izjemno preprosto: gre za prenos energije iz enega kraja na drugi in oddajo te energije. Delovanje klime pri hlajenju poteka tako, da iz zraka jemlje toploto, jo preko kondenzatorjev in hladilnega kroga transportira izven prostora ter jo odda. Delovanje klime pri segrevanju poteka v obratnem vrstnem redu. Toploto se jemlje iz zunanjega zraka in se preko notranje naprave ponovno odda v prostor. Za dobro in dolgo delovanje klime lahko poskrbite z rednimi servisi, na katerih poskrbimo tudi za polnjenje klime. Akcijska cena polnjenja klime je priložnost, da poskrbite, da bo vaša klima delovala brezhibno.

POLNJENJE KLIME IN SERVIS - AKCIJA, KI VKLJUČUJE PREGLED DELOVANJA KLIME

Za dobro delovanje klime boste poskrbeli z rednimi pregledi klime in polnjenjem klime. Akcija, ki vam jo ponujamo, je idealna priložnost, da preverite delovanje klime in po potrebi za polnjenje klime po ugodni ceni. Polnjenje klime pomeni, da se v klimo napolni plin, s pomočjo katerega klima deluje. Redni servis in polnjenje klime bosta zagotovila nemoteno delovanje vaše klime, na ta način ji boste tudi podaljšali življenjsko dobo. Ne glede na to, za kakšno klimatsko napravo gre, stensko klimo, prenosno klimo, stropno ali flexi klimo, delovanje klime bo popolno le, če boste za njo primerno poskrbeli. To pa lahko storite le z rednim vzdrževanjem in polnjenjem klime, tako stenske kot prenosne in ostalih.

PRENOSNA KLIMA - POLNJENJE IN PREGLED DELOVANJA KLIME, AKCIJSKA CENA

Klimatska napravaPrenosna klima je idealna rešitev, kadar zunanje klimatske enote ni mogoče namestiti. Gre za premično klimo, ki jo brez večjih težav lahko premikamo iz enega prostora v drugi. Montaža takšne klime ni potrebna, delovanje klime pa je prav tako funkcionalno in varčno. Tudi prenosna klima potrebuje redno vzdrževanje, zato smo pripravili posebno akcijo, v kateri preverimo delovanje klime ter jo ustrezno napolnimo s plinom.

VEČ O KLIMATSKIH NAPRAVAH IN NJIHOVI MONTAŽI