Ugodna toplotna črpalka s pomočjo Eko Sklada

Ker toplotna črpalka predstavlja enega izmed najugodnejših, najučinkovitejših, naravi prijaznih in tako najperspektivnejših načinov ogrevanja, je investicija v toplotno črpalko dan danes več kot zaželena. Kljub cenam toplotnih črpalk, ki so dan danes vse nižje, pa se ob celotni investiciji v toplotno črpalko stroški naberejo. Vendar vam Eko Sklad s pomočjo subvencij za toplotne črpalke pomaga do učinkovitejšega in naravi prijaznega ogrevanja bivalnih in drugih prostorov.

NIZKA CENA TOPLOTNIH ČRPALK ZARADI SUBVENCIONIRANJA


Toplotna črpalka energijo, ki jo za svoje delovanje uporablja, v večini pridobi iz obnovljivih naravnih virov in tako deluje okolju prijazno. Zraven tega, toplotna črpalka v času svojega delovanja ne proizvaja nastanka toplogrednih plinov ali drugih naravi škodljivih snovi in tako še dodatno pripomore k bolj zdravemu in čistejšemu okolju v katerem bivamo. Poleg tega pa je možno pridobiti tudi eko subvencijo za toplotno črpalko.


Razpisane subvencije Eko Sklada najdete na njihovi spletni strani

Pred nakupom toplotne črpalke pa ne spreglejte subvencij Eko Sklada na toplotne črpalke, ki so vam trenutno na voljo. Namen podelitve subvencij Eko Sklada za toplotno črpalko je povečanje rabe obnovljivih virov energije in večja energijska učinkovitost v stanovanjskih stavbah. Eko sklad pa se zavzema tudi za zmanjšanje prekomerne onesnaženosti zraka z delci PM10. Ker vsaka toplotna črpalka pomaga na poti k uresničitvi cilja, so subvencije za lažjo investicijo v toplotno črpalko več kot zaželene. Eko sklad razpisuje tudi subvencije za toplotne črpalke v višini 20% na vrednost 1000 evrov. Vse pogoje za pridobitev subvencije za toplotne črpalke Eko sklada in dodatne informacije glede subvencij, si lahko ogledate na njihovi spletni strani.


Za subvencijo Eko Sklada za toplotno črpalko lahko zaprosite na razpisu, ki ga najdete na spletni strani

Zraven subvencij, ki jih Eko sklad ponuja na toplotne črpalke, pa lahko na njihovi spletni strani najdete dodatne razpise o podeljevanju subvencij za veliko ekološko naprednih sistemov delovanja v najrazličnejših panogah. Trenutno je ena izmed priljubljenejših subvencij Eko Sklada, subvencija pri nakupu motornih vozil na elektriko.

Eko sklad toplotne črpalke Airabela Eko sklad subvencije za toplotne črpalke Airabela