Eko sklad - toplotna črpalka na dosegu roke

Toplotna črpalka predstavlja enega izmed najperspektivnejših načinov ogrevanja. Je izjemno varčna z energijo, ki jo porablja, hkrati pa je njen izkoristek velik. Prav tako ne povzroča nastanka toplogrednih plinov in drugih emisij, ki jih proizvedemo z ogrevanjem na kurilno olje ali druga trda goriva.

Eko sklad ponuja subvencije za toplotne črpalke

Eko sklad ponuja subvencije v primeru odločitve za toplotno črpalko. Namen podelitve subvencij Eko sklada za toplotno črpalko je povečanje rabe obnovljivih virov energije in večja energijska učinkovitost v stanovanjskih stavbah. Eko sklad podeljuje subvencije prav tako z namenom zmanjšanja prekomerne onesnaženosti zraka z delci PM10 in s tem pripomoči k izboljšavi kvalitete zraka.

Eko sklad pa ne ponuja le subvencij za toplotne črpalke, pač pa lahko na njihovi spletni strani najdemo razpise subvencij za veliko ekološko naprednih sistemov delovanja v najrazličnejših panogah. Trenutno je ena izmed priljubljenejših subvencij eko sklada, subvencija pri nakupu motornih vozil na elektriko. Prav tako ponujajo tudi ugodne kredite.

Pred nakupom toplotne črpalke poglejte ponujene subvencije Eko sklada, saj vsi vemo, da je kljub relativno ugodnim cenam toplotnih črpalk, skupaj z montažo, investicija v njo velika. Vse pogoje za pridobitev subvencije Eko sklada in dodatne informacije glede subvencij, si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Oglejte si seznam subvencij Eko sklada 2016 in se odločite za nakup toplotne črpalke s pomočjo Eko sklada še danes!

Tudi pri nas smo vam na voljo za dodatna vprašanja ali morebitne dvome in po najboljših močeh se vam bomo nanje trudili odgovoriti. Povprašate nas lahko o delovanju črpalke, o njenih izkoristkih, delovanju, vzdrževanju in montaži, pozanimate pa se lahko tudi o subvencijah Eko sklada za toplotne črpalke, ki so vam na voljo.

KLIMATSKE NAPRAVE

eko sklad toplotne črpalkesubvencije za toplotne črpalke