Pošlji povpraševanje

Prezračevalni sistem zagotavlja prostorom svež zrak

Prezračevalni sistemi so odlična rešitev za različne novo zgrajene objekte, ki težijo k energetski varčnosti, obenem pa vseeno želijo imeti prostore, ki so prezračeni in prijetni za bivanje. Prezračevanje prostorov, je izjemnega pomena za kakovostno bivanje v vašem domu in če je včasih veljalo, da je dovolj zgolj odpreti okna in prezračiti prostore, so študije pokazale, da se pri tem izgubi ogromno energije, zato je prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka energetsko veliko bolj učinkovita rešitev. Prezračevalni sistem deluje podobno kot klasično prezračevanje, torej menja star zrak iz prostora za veliko bolj svežega in kakovostnega iz okolice, s to pomembno razliko, da se energija pri odpadnem zraku iz prostorov ponovno uporabi. S takim načinom prezračevanja tako privarčujete pri energiji in mesečnih stroških, obenem pa zagotovite kvaliteten zrak za delo ali počitek.

Prezračevalni sistemi so primerni za novogradnje in nizko-energetske objekte.

Prezračevalni sistem poskrbi za neprestano kroženje zraka

Prezračevalni sistemi priznane blagovne znamke Daikin, katere zastopnik je podjetje Airabela, so kakovostni centralni sistemi za prezračevanje, ki omogočajo dotok svežega zraka iz okolice in hkrati odtok starega zraka iz prostorov. Prezračevalni sistemi so odlična rešitev za novogradnje, adaptacije starih stanovanj in hiš ter nizko energetskih objektov, saj vam bodo privarčevali energijo, s tem pa bodo vaši mesečni stroški manjši. Glavna prednost prezračevalnih sistemov za stanovanja ali hiše je v tem, da pri prezračevanju oziroma menjavanju zraka iz prostorov in okolice porabijo energijo, oziroma toploto, iz odpadnega zraka tako, da se zmanjša poraba energije. V podjetju Airabela se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsakemu projektu posvetimo individualno in preverimo katera rešitev je najboljša za vas. V ponudbi imamo poleg Daikin centrlnih prezračevalnih sistemov tudi lokalne prezračevalne sisteme Siku. Na naši spletni strani si oglejte vse različice in se odločite za prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka, ki bo najbolj primeren za vas.

Rekuperator ali prenosnik toplote notranjega zraka na zunanjega


Prezračevalni sistemi, toplotne črpalke, klimatske naprave in čistilci zraka

Prezračevalni sistemi so odličen način za dotok svežega zraka v prostor, brez da bi se po nepotrebnem izgubljala energija, vendar to ni edina kakovostna naprava v našem podjetju. Pri nas lahko najdete še številne naprave za hlajenje in ogrevanje, ki bodo poskrbele, da bodo prostori poleti dovolj hladni za preživljanje prostega časa doma z vašo družino, pozimi pa topli za udobno delo ali oddih od napornega dneva.

Za ekološko in cenovno ugodno ogrevanje vaše hiše lahko izberete poleg kakovostnih prezračevalnih sistemov z rekuperatorjem zraka tudi toplotne črpalke, ki bodo poskrbele za tople prostore in ogrevano sanitarno vodo, obenem pa bo poraba energije izjemno majhna. Za izogibanje visokim temperaturam poleti lahko izberete tudi klimatsko napravo. Ne glede na izbiro, vam zagotavljamo kakovostne naprave in sisteme, ki bodo dvignile kakovost vašega življenja doma.


Daikin je kakovostna znamka s tradicijo

V podjetju Airbela smo pooblaščeni distributer klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih sistemov za stanovanjske in poslovne objekte zbranih pod znamko Daikin. Daikin je vodilno podjetje, ki proizvaja kakovostne klimatske, ogrevalne in prezračevalne sisteme. Pozornost je usmerjena tudi v naše partnerje – monterje, ki so izjemno pomembna vez med nami in vami, saj želimo, da bi biti zadovoljni z našim delom in ponudbo. Verjamemo, da boste z našimi prezračevalnimi sistemi Daikin ali s katerimi drugimi napravi omenjene znamke izjemno zadovoljni in da boste z veseljem preživljali čas tudi doma, ko je to potrebno. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali ter razjasnili morebitne nejasnosti.

Prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka za vse prostore v objektu