Naj bo vaša naslednja razvada klasična masaža

Klasična masaža je izjemno blagodejna za celo telo, saj ima številne fizične in psihične prednosti za vaš organizem. Klasična masaža je že tisočletje tisti naravni način preprečevanja bolezni in spodbujanja zdravega načina življenja, ki mu zaupajo številne civilizacije. V masažnem salonu Zlate roke smo strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in občutkom za človeka. Ne skrbite glede ničesar, samo sprostite se in se prepustite našim zlatim rokam. Tudi če okrevate po poškodbi ali imate zaradi preteklih poškodb zadržke, vam svetujemo, da se ne držite nazaj. Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavkami, ki bodo znale svetovati. Veliko naših strank ima pisarniško službo, velika večina pa opravlja ponavljajoče se naloge, ki lahko poškodujejo roke, zapestja, roke, vrat in hrbet. Naša klasična masaža celega telesa bo pripomogla k zmanjšanju te bolečine in vam omogočila večjo produktivnost pri vašem delu.

Naj vam klasična masaža celega telesa ogreje duha in telo

Da je klasična masaža celega telesa blagodejna in zdrava, so vedeli že naši predniki. Ni namreč naključje, da je ravno švedska masaža ena najbolj priljubljenih, izhaja pa iz vikinške tradicije. Morda že veste, da lahko masaže ublažijo glavobole. Ne glede na to, ali imate trenutni glavobol ali migrene, lahko redne masaže zmanjšajo ali celo odpravijo ta boleči problem. Poleg tega z masažo umirite in sprostite telo. Njeni učinki presegajo zgolj fizične prednosti, saj lahko masaže dramatično zmanjšajo anksioznost. Dobra novica je, da lahko masaža zmanjša stopnjo hormona stresa v telesu na pol, kar bo ublažilo simptome anksioznosti.

masaža celega telesa

Priljubljena je švedska masaža ali klasična masaža, njen potek je celosten

Zelo priljubljena med Slovenci je klasična masaža,  potek katere je preko celega telesa. Švedska ali masaža z vročimi kamni ponuja pravo količino pritiska, včasih v kombinaciji s toploto, za pomiritev vaših mišic. Če je vaše telo tesno od napetega tedna v pisarni, je eden od teh načinov masaže dober način za sprostitev. Prav tako se omilijo bolečine v sklepih. To je pogosta težava, ki jo doživljajo vsi, od nosečnic do bolnikov. Redna masaža bolečine lajša, zato mnogi zdravniki k nam tudi napotijo ​​bolnike s bolečinami. Zlate roke naših maserk vam pomagajo zmanjšati bolečine v hrbtu. Te so ena najpogostejših zdravstvenih težav, vendar vam ni treba živeti v bolečinah. Masaža zmanjša potrebo po zdravilih proti bolečinam in je učinkovitejša od kiropraktičnega zdravljenja ali akupunkture. Pomaga tudi preprečevati utrujenost, saj se mnogi ljudje resnično vselej počutijo utrujeni. Če se do konca delovnega dne pogosto počutite izčrpani, se oglasite pri nas. Obljubimo vam, da boste od nas odšli prenovljeni in obnovljeni. Naše masaže vas bodo sprostile in vam dale nov zagon.

Naj vas razvaja naša posebna masaža z eteričnimi olji

Za posebne priložnosti sproščanja ali v dvoje pa je primerna masaža z eteričnimi olji, ki kot vse masaže tudi spodbuja prožnost. Večina ljudi ni tako prožna, kot bi si želeli, kar pogosto povzroča neudobno togost. Na srečo je naša eterična masaža, ki je lahko tudi športna, prilagojena temu, da vam olajša povečanje fleksibilnosti. Tudi za druge vrste tegob imamo rešitve, saj vam omogočamo vse vrste daljših ali krajših masaž, pri čemer resnično pazimo, da je vse prilagojeno vam. Kot stranka ste v središču našega dela in privoščimo vam zgolj najboljše. Privoščimo vam tudi dober spanec, zato naj vam zaupamo, da masaža odpravlja nespečnost. To je zelo pomembno, če pomislite na številna zdravstvena stanja, ki jih povzroča pomanjkanje spanja, vključno z oslabljenim imunskim sistemom in večjim tveganjem za depresijo. Ne čakajte več in si zagotovite odličen spanec z našimi izkušenimi masažnimi tehnikami, kjer ni nič prepuščeno naključju. Oglasite se nam in našli bomo ustrezno masažo za vas, ki vam bo prinesla kaj najbolj blagodejne učinke. Čakamo vas prek telefona, spletne strani ali elektronske pošte za rezervacije.

PREVERITE CENIK MASAŽ