Klasična oz. švedska masaža je odlična za sprostitev in lajšanje bolečin

Klasična masaža je temelj, iz katerega se nato izpeljujejo raznorazne različice. Pri tem imamo na primer v mislih uporabo poljubnih dodatkov, kot so vulkanski kamni, eterična olja, obloge itn. Dodatki, ki so prilagojeni vašim specifičnim željam, običajno poskrbijo za še prijetnejšo izkušnjo. Poleg tega pa določene prilagoditve pomagajo pri blaženju morebitnih težav, s katerimi se spopadate, npr. pri boju s celulitom ali pa pri blaženju bolečin, ki so posledica športne poškodbe.

Masaža

Potek klasične masaže in najbolj tipični pozitivni učinki

Kako je torej videti klasična masaža? Potek se seveda v posameznih salonih nekoliko razlikuje, vendar pa je osnova vedno kombinacija skrbno premišljenih gibov, ki poskrbijo za globoko sprostitev. Običajno gre za kombiniranje pritiskanja, glajenja, gnetenja in udarjanja, pri čemer so znotraj teh tehnik možne še številne variacije. Klasična švedska masaža, kot jo izvajamo v salonu Zlate roke, po potrebi vključuje kompleksnejše tehnike, ki jih maserke uporabijo pri posameznih sklepih. Med klasične pozitivne vplive masaže pa ne sodi »zgolj« sprostitev, ampak je mogoče pričakovati še mnoge druge učinke. Naša švedska masaža celotnega telesa med drugim poskrbi za pospešitev prekrvavitve, hitrejše razstrupljanje organizma, pospešeno delovanje limfnega sistema in za lajšanje bolečin. Verjamemo, da se boste že ob prvem obisku prepričali, kako blagodejen vpliv ima pravilno izvedena švedska oz. klasična masaža. Potek je vedno prilagojen posamezni stranki. To pomeni, da se bo maserka še posebej posvetila tistim delom, kjer zazna povečano napetost oziroma intenzivnejša vozlišča.

Klasična oziroma švedska masaža je lahko nadgrajena z ventuzmi

Kot smo že omenili, je lahko najbolj osnovna oz. klasična različica dopolnjena z dodatki po izbiri. Med klasične možnosti, ki jih ponujamo našim strankam, sodi uporaba ventuz. Te sicer niso del švedske tradicije, ampak izvirajo iz tradicionalne kitajske medicine. S pomočjo ventuz dosežemo, da se ustvari podtlak, kar ima še posebej razbremenilen vpliv na zakrčene mišice, saj gre za tehniko, ki je izjemno uspešna pri spodbujanju prekrvavitve. Ker z ventuzami stimuliramo pomembne akupresurne točke, pa je mogoče pričakovati še pospešeno izločanje endorfinov, bolj znanih pod imenom hormoni sreče. Vsi klasični pozitivni učinki na fizično in psihično zdravje so torej z ventuzami še izrazitejši.

Masaža z vulkanskimi kamni

Privoščite si razvajanje v dvoje – masaža je izvrstna izbira za to

Sreča je v deljenju. Lepi trenutki, polni umirjenosti in uživanja, so zato še toliko lepši, ko je poleg nas oseba, ki ima posebno mesto v našem srcu. Tako je del naše ponudbe tudi razvajanje v dvoje. Masaža, klasična švedska ali po izbiri, se torej izvaja istočasno. Ta opcija ni omejena zgolj na pare, ampak lahko na razvajanje v dvoje po želji povabite najboljšo prijateljico, mamo ali katero koli drugo osebo, ki vam je blizu. Ena izmed klasičnih težav sodobnega človeka je na žalost ta, da si večkrat ne zmoremo ali ne znamo vzeti časa za tiste, ki nam pomenijo največ. Vendar pa se celo najtrdnejši odnosi skrhajo, če jih predolgo zanemarjamo, zato pazite, da ne boste naredili te klasične napake, in si vsaj občasno rezervirajte urico ali dve za popoln odklop od obveznosti.

Obiščite našo spletno stran in se naročite še danes!

Kvalitetna masaža v Ljubljani za vas ali za vaše najdražje

Prepričani smo, da smo prava izbira  za vse, ki vas zanima resnično kvalitetna masaža. Ljubljana, Hudourniška pot 2 je naslov, kjer boste našli naš salon. Izbirati je mogoče med različnimi vrstami: poleg klasične švedske so vam denimo na voljo še športna, direktorjeva, ženska in anticelulitna masaža. Možna pa je še posebna različica za nosečnice. Ne glede na to, za katero izmed naštetih opcij se odločite, vam zagotavljamo, da vas čaka izredno prijetna izkušnja. Pravi naslov pa smo tudi za vse, ki bi želeli svojim bližnjim ali pa morda poslovnim partnerjem podariti darilni bon za kvalitetno masažo v Ljubljani. Naročanje darilnih bonov je mogoče kar prek spleta, ob nakupu večjega števila bonov pa si boste zagotovili še poseben količinski popust.