Masaža v dvoje - s partnerjem, prijateljico ali mamo

Masaža v dvoje združuje najboljše, kar imajo za ponudit sprostitvene dejavnosti - razvajanje, pozitivne učinke in pa še dobro družbo. Gre za zares kakovostno preživet čas, ki vam ostane v lepem spominu, prijetni občutki pa še dolgo odzvanjajo v telesu. V masažnem salonu Zlate roke masažo v dvoje izvajamo kot klasično masažo, hkrati v ločenih sobah. Danes težko uskladimo službo, vse obveznosti in še čas za partnerja in prijatelje. Kje smo šele mi in skrb za lastne potrebe. Na skupni masaži boste uživali brez slabe vesti, saj bodo najdražji z vami.

švedska masaža

Darilni bon za masažo v dvoje je čudovito darilo

Ko vam zmanjka idej, kaj podariti svojim najbližjim, je masaža v dvoje zagotovo odlična ideja. Partnerja boste razveselili za obletnico, najboljšo prijateljico za rojstni dan ali pa koga drugega s popolnim presenečenjem ob uri prijetnega razvajanja. Obdarovanec bom bo zagotovo hvaležen. V masažnem salonu Zlate roke je naročilo darilnega bona za masažo zelo preprosto. Svojega si lahko zagotovite kar prek spletnega obrazca, kjer pustite svoje osnovne informacije in sporočilo, kakšen darilni bon želite. Pri nakupu več darilnih bonov za masažo si zagotovite tudi lep popust. 

Masaža za pare

Masaža v dvoje je zelo priljubljena izbira za partnerje, ki bi se radi skupaj sprostili, razvajali in preživeli nekaj kakovostnega časa. Poskrbi, da skupaj doživite zares prijetno izkušnjo, ki se je boste vedno radi spominjali. Masaža za pare je priljubljena izbira tako za sveže zaljubljene kot za pare, ki so že dolgo skupaj in bi radi preizkusili nekaj novega. Za nekatere je celo mesečni ali letni ritual. Zagotovo si oba zaslužita, da pozabita na skrbi, poskrbita za telo in si izboljšata vsesplošno počutje. Tako bo tudi vajina zveza bolje funkcionirala, saj si največ lahko damo takrat, ko se v svojem telesu dobro počutimo.

Masaža v dvoje za prijateljice

Ni pa masaža v dvoje vedno samo za pare. Seveda se lahko pridete razvajat tudi s svojo prijateljico. Najde se kar nekaj posebnih priložnosti, ko bo to odlično darilo, seveda pa ni treba čakati samo na posebne trenutke. Vsak dan je pravi dan, da poskrbimo zase in za naše najbližje. Klasična masaža celotnega telesa olajša bolečine in poskrbi za dobro počutje. To svoji prijateljici zagotovo privoščite, sebi pa tudi. Ne odlašajte torej in si privoščite popoldne, ki bo namenjeno samo vama.

Masaža v dvoje z mamo

Zadnje čase se veliko posameznikov odloči tudi, da na masažo v dvoje pripeljejo svojo mamo, na primer ob materinskem dnevu ali pa za dan žena. Le kdo si dobro masažo zasluži bolj kot oseba, ki že celo življenje skrbi za vas in vas postavlja na prvo mesto? Čas je, da ji vsaj nekoliko vrnete dobro in se ji zahvalite za vse žrtvovanje.

Kakovostna švedska masaža - klasična masaža brez primere

Naj razložimo še nekaj osnovnih lastnosti klasične masaže, ki je boste deležni. Klasična masaža se pri nas imenuje masaža "zlate roke", a gre pravzaprav za tipično švedsko masažo celotnega telesa, s katero izboljšujemo zdravje in počutje. Ima mnogo koristnih učinkov, še najbolj pa pomaga mišicam. Pri klasični masaži se uporablja različne gibe in tehnike, na primer gladenje, gnetenje, vtiranje in pritiskanje. Za vse to poskrbijo izkušene roke naših maserk, ki so zelo usposobljene, prijazne in pozorne za potrebe sleherne stranke. Pri klasični masaži uporabljamo izključno olja in kreme Aroma Herbal, ki so povsem naravnega izvora. Gre za profesionalne izdelke za nego telesa, ki imajo zelo prijeten vonj naravnih eteričnih olj. Maserke dobro poznajo učinkovine različnih produktov, zato bodo lahko izbrale najboljšega za vas in za izbrano osebo, ki se bo z vami udeležila švedske masaže. Prepričani smo, da bo masaža v dvoje pri nas zelo lepo doživetje, ki ga boste želeli ponoviti še kdaj.

masaža