Masaža za vsakogar v prijetnem in profesionalnem salonu Zlate roke

Masaža je spremljevalka človeštva že od samega začetka. Skrbi za fizično zdravje in dobro počutje, poleg tega pa pomembno vpliva tudi na duševno ravnovesje. Z dobro masažo si olajšate bolečine v različnih delih telesa, zmanjšate stres in poskrbite za tako dobrodošlo sprostitev in stabilnost. Danes poznamo nešteto vrst masaže, med najbolj uporabljene pa danes spadajo klasična oziroma švedska masaža, limfna drenaža, anticelulitna masaža, športna masaža ... Vse te in še nekatere druge vrste masaže izvajamo v našem salonu Zlate roke, kjer se lahko prepustite zdravilnemu dotiku izkušenih maserk. Kadar iščete odlično masažo v Ljubljani, pridite na Rudnik (Hudourniška pot 2), kjer vas pričakujemo od ponedeljka do sobote. Na voljo so tudi darilni boni za masažo.

Prijetna masaža z eteričnimi olji

Za vse vrste masaže se uporabljajo izvrstna eterična olja oz. masla in kreme iz eteričnih olj. Ker verjamemo v moč narave, uporabljamo popolnoma naravne proizvode, izdelane v Sloveniji. Profesionalna masažna masla, olja in kreme Aroma Herbal so prijetnega vonja in primerna za vse vrste masaž, pa tudi za nego telesa. Med seboj se razlikujejo po vonju in učinku, maserke pa same najbolje vejo, kaj uporabiti, da vam bo maksimalno koristilo. Masaža s pravimi eteričnimi olji poskrbi za svežino kože, protistresni učinek, razstrupljanje telesa, dvig odpornosti, hitrejšo regeneracijo in še mnogo drugih nalog.

masaža z olji

Vrste masaže v našem salonu

Poskrbeli smo za pestro ponudbo masaž, ki ciljajo na najrazličnejše potrebe. Prva v vrsti je naša klasična masaža "Zlate roke", kjer poskrbimo za celotno telo. Pri ženskah je zelo priljubljena anticelulitna masaža, ki učinkovito zmanjšuje in odpravlja celulit (običajno na stegnih, a tudi drugje) ali pa tako imenovanje ženske sanje, kjer poleg masaže celega telesa razvajamo še kožo na obrazu. Posebno pozornost smo namenili nosečnicam, ki potrebujejo pomoč pri bolečinah v hrbtenici, zdravljenju oteklih nog in odvajanju strupov iz telesa. Za vse, ki se aktivno ukvarjajo s športom, je nujna športna masaža, ki dviguje formo ter lajša in preprečuje poškodbe. Naše izkušene maserke poskrbijo tudi za strokovno limfno drenažo po metodi Vodder, s katero pospešite pretok limfnega sistema. Parom nudimo masažo v dvoje, lahko pa se odločite tudi samo za masažo okončin, ki je večini najbolj prijetna od vseh. Direktorjeva masaža je namenjena moškim, ki se spopadajo z izgorelostjo, maserka Margareta pa nudi tudi posebno masažo z vročimi kamni. Skratka, vrst masaže z eteričnimi olji je toliko, da zagotovo najdete pravo zase. Lahko pa masažo tudi podarite svojim bližnjim.

Darilni bon za masažo je čudovito darilo

V času, ko vsi hitimo, smo pod stresom, predolgo v službi, razboleni od najrazličnejših obremenitev in splošno utrujeni, je darilni bon za masažo izvrstno darilo za vsakogar. Ker ponujamo toliko različnih vrst masaže, boste zagotovo lahko izbrali najbolj primerno za slavljenko oziroma slavljenca, če pa ste v dilemi, vam z veseljem pomagamo. Naročilo darilnih bonov za masažo je pri nas zelo preprosto. Enostavno jih lahko naročite prek spletnega obrazca, kjer hitro izpolnite nekaj osnovnih podatkov. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 323 513. Prepričani smo, da bo darilni bon za masažo v Ljubljani nekoga zelo razveselil in mu podaril tako potreben odmor in sprostitev.

Masaža v Ljubljani z zagotovljenim parkirnim prostorom

Želite si masaže v Ljubljani, da ste blizu doma ali službe, a vas skrbi, da boste predolgo iskali parkirni prostor in bili na koncu še bolj v stresu. Pomislili smo na vse! Neposredno pred salonom vas čakajo parkirni prostori, vstopili boste v lep, prijeten ambient, dobili garderobno omarico in copate. Naš prostor je prezračevan in primerno topel, brisače mehke in kakovostne, glasba nadvse prijetna in sproščujoča. Ker dajemo pozornost vsakemu detajlu, bo vaša masaža popolno doživetje, ki ga boste z veseljem še ponovili ali podarili.

masaža v Ljubljani