Protibolečinska masaža za nosečnice v predelu hrbta in stopal

Masaža za nosečnice izpod rok profesionalnih in strokovno podkovanih maserk oziroma maserjev je primerna za vse bodoče mame, ki si želijo olajšati manjše ali večje nosečniške težave in nelagodja, ki so v tem obdobju največkrat povezana s spremenjenim delovanjem hormonov in drugimi dejavniki, ki vplivajo na povečane vsakodnevne obremenitve in stres. Pri tem velik dejavnik nelagodja predstavlja tudi povečana telesna teža in telo, ki vsebuje več tekočine kot običajno. Sprostitvena protibolečinska masaža ima blagodejne učinke tako na bodoče mamice kot na otročičke v trebuhu. Profesionalno masažo za nosečnice nudijo v masažnem salonu Zlate roke, ki se nahaja v Ljubljani na Rudniku. Izurjene maserke z dolgoletnimi izkušnjami izvajajo masažo za nosečnice po klasični metodi, ki jo prilagodijo po intenziteti. Posebno pozornost namenijo preprečevanju bolečin v hrbtenici, zato masaža hrbta predstavlja velik del tretmaja. Maserke se posvetijo tudi predelu stopal, zato da bi masaža za nosečnice preprečila in zdravila otekle noge, ki nosijo večjo težo.

Klasična masaža

Prilagojena masaža za nosečnice z naravnimi masli in olji

Izkušeni in strokovno podkovani maserji iz masažnega salona Zlate roke prilagodijo nosečnicam masažo hrbta in celotnega telesa, pri čemer vedo, katerim delom telesa se je potrebno izogniti in katerim delom telesa je potrebno nameniti posebno pozornost. Maserji spreminjajo intenziteto in lokacijo masiranja tudi glede na to, v katerem mesecu nosečnosti je klientka. Pri tem se vsaki bodoči mamici posvetijo posebej in upoštevajo njene želje in potrebe. Masaža hrbtenice in telesa je osredotočena na hitrejše izločanje toksinov iz telesa, kar pripomore pri lajšanju bolečin v hrbtu in pri oteklih nogah. Maserji pri masaži za nosečnice uporabljajo kakovostna in naravna olja, masla in kreme slovenske blagovne znamke kozmetičnih izdelkov Aroma Herbal. Profesionalna olja, masla in kreme so povsem naravnega izvora, kar je še posebej pomembno pri masaži hrbta in telesa za bodoče mamice. Maserji uporabljajo masla, kot je karitejevo, monoi in babasu maslo, ter protistresna olja, posebna olja za dvig odpornosti, zlato olje, magnezijevo olje ter olja iz mediteranskih citrusov in zelene mete.

CENIK IN NAROČANJE

Katere prednosti nudi profesionalna masaža za nosečnice?

Protibolečinska masaža za noseče klientke prinaša številne prednosti, vključno z dobrim splošnim počutjem, sprostitvijo in zmanjševanjem stresa. Masaža hrbta in drugih delov telesa spodbuja sproščanje mišičnih krčev in bolečin, predvsem v spodnjem delu hrbta ter na bokih in nogah. Masaža hrbtenice lahko pripomore k lajšanju bolečin v ledvenem predelu, saj pri tem vzpostavlja mišično ravnovesje. Masiranje tega predela pripomore tudi k sproščanju mišice, ki v nosečnosti lahko povzroča išiasne bolečine s stisnjenimi živci. Profesionalna masaža stopal v nosečnosti povečuje krvni in limfni obtok, kar zmanjšuje otekline na različnih delih telesa in predvsem v spodnjem delu nog. Ker noseče ženske nosijo dodatno težo, to ustvarja pritisk na noge, kar lahko privede do edemov na stopalih in gležnjih. Masaža stopal v nosečnosti pa zmanjšuje otekline s cirkulacijo in dotokom limf na prizadeta območja. Masaža za nosečnice tudi povečuje prožnost kože in tkiv, zmanjšuje pritisk na sklepe ter spodbuja metabolizem.

Masaža nog

Masaža za nosečnice – ponudba v masažnem salonu Zlate roke

V masažnem salonu Zlate roke nudijo različne časovne dolžine za posamezen tretma, pri čemer klientke lahko izbirajo med 60, 75 ali 90 minutno masažo za nosečnice. Na voljo pa je tudi krajši termin s 30 minutnim masiranjem, v kar je zajeta samo masaža hrbta, ali pa 45 minutni tretma, ki vključuje masažo hrbta v kombinaciji s stopali ali drugim delom telesa po izbiri. Za različno trajanje tretmaja pa so na voljo različne cene, ki so objavljene v ceniku na spletni strani. Masažni salon naročila sprejema preko objavljene telefonske številke, naročanje preko elektronske pošte pa zaenkrat ni mogoče. Darilni bon za masažo za nosečnice ali za kateri drug tretma iz ponudbe, kot je nega obraza, limfna drenaža in druge vrste masaž, je mogoče naročiti preko spletnega obrazca.