Antistresna klasična masaža z izbranimi eteričnimi olji

V izjemno prijetnem in mirnem ambientu masažnega salona Zlate roke v Ljubljani na Rudniku se lahko povsem prepustite rokam izkušenih maserk, ki bodo poskrbele za čudovito izkušnjo ob izvajanju klasične masaže, ob kateri boste odpravili skrbi vsakdana ter sprostili telo in duha. Sprostitvena masaža namreč zmanjšuje stres, lajša bolečine na predelih telesa in ugodno vpliva na splošno psiho-fizično počutje. Da bi se na antistresni masaži lahko čim bolj sprostili in uživali v masiranju, vas bodo v salonu pričakale udobne masažne mize, mehke brisače in udobni natikači, termostatski tuš in prijetno topel prostor, ob izvajanju klasične masaže pa vas bo sproščala prijetna glasba iz sistema Bose. V salonu Zlate roke nudijo različne masažne storitve za sprostitev, pri čemer lahko izbirate med široko ponudbo različnih vrst masaž. Med bolj priljubljenimi je klasična masaža, ki jo je mogoče kombinirati z ventuzami, sprostitvena masaža z zlatimi lističi ali z magnezijem, antistresna masaža z vročimi kamni ter mnogo več.

klasična masaža

Klasična masaža celotnega telesa

Švedska klasična masaža, ki so jo v salonu poimenovali »Zlate roke«, predstavlja idealno izbiro, če želite sprostiti celotno telo, si povrniti dobro počutje ter olajšati bolečine in napetost v hrbtu, ramenskem obroču in vratu. Klasična masaža celotnega telesa ima številne blagodejne učinke na telo in mišice, saj izboljšuje prekrvavitev mišic ter vpliva na vezivna tkiva, prebavila in kožo. Maserka najprej na telo nanese naravno aromatično olje ali maslo ter nato prične z masiranjem, pri čemer uporabi različne tehnike, kot je glajenje, pritiskanje, vtiranje, udarjanje in gnetenje. Vsaka tehnika se pri sprostitveni masaži uporablja na določenem predelu telesa. Klasično masažo celotnega telesa lahko kombinirate z ventuzami, ki jih maserka uporabi predvsem na ramenih in na hrbtu. Metoda z uporabo ventuz predstavlja odlično sredstvo za odpravljanje mišičnih krčev, vozlov in mišične napetosti. Antistresna masaža z ventuzami vpliva tudi na psihično počutje, saj maserka stimulira akupresurne točke, ki sproščajo endorfine oziroma hormone sreče.

Cenik in naročanje

Masaža z eteričnimi olji in naravnimi masli

Maserke v salonu Zlate roke pri različnih vrstah sprostitvenih masaž iz ponudbe uporabljajo profesionalna masla, olja in kreme slovenske blagovne znamke Aroma Herbal. Izdelki s prijetnimi in sproščujočimi vonji so povsem naravnega izvora, razlikujejo pa se po vonju in učinku. Antistresna masaža postane toliko bolj prijetna, ko maserka na telo nanese bogato karitejevo, babasu, kakavovo ali monoi maslo. Skrbno izbrana masla prebudijo vse čute, kožo pa nahranijo in ji povrnejo sijočo strukturo. Masaža z eteričnimi olji se lahko uporablja za specifične tegobe, ki vas pestijo. Tako lahko maserka pri klasični masaži nanese na telo posebno protibolečinsko olje za hrbet in mišice, ki vsebuje ingver, črni poper in Ylang-Ylang. Če želite razstrupiti telo in dvigniti odpornost, lahko maserka ob izvajanju sprostitvene masaže uporabi različna olja za razstrupljanje telesa, kot je sezamovo in riževo olje ali olje limonske trave. Antistresna masaža doseže optimalen učinek relaksacije, ko maserka nanese na telo protistresno olje iz geranije, bergamotke in kadilne bosvelije.

Masaža z kamni

Antistresna masaža z vročimi kamni in tretma »Ženske sanje«

Blagodejna klasična masaža z vročimi kamni zajema kombinacijo masiranja celotnega telesa s polaganjem ogretih bazaltnih kamnov na telo. Med masiranjem boste čutili nekakšno mešanico toplote in akupresure, pri čemer bazaltni kamni počasi oddajajo toploto in prenašajo na telo zdravilno moč, ki so jo poznali že v starem Egiptu. Klasična masaža z vročimi kamni ustvarja toploto, ki prodira skozi kožo v mišice, segreva sklepe in mišice, pospešuje limfni obtok ter nenazadnje tudi odpravlja stres in napetost. V ponudbi salona je tudi sprostitvena masaža »Ženske sanje« s 75 minutami popolnega ugodja in razvajanja za ženske. Tretma nudi kombinacijo klasične masaže celega telesa z nanašanjem kakovostne maske na obraz, ki naravno spodbuja sintezo kolagena. Maserka pri masiranju uporablja olje iz zelene mete in citrusov, kar še dodatno pripomore pri sproščanju telesa in duha. Na masažne storitve iz ponudbe salona Zlate roke se lahko naročite preko telefona, na voljo pa so tudi darilni boni, ki jih lahko naročite preko spletnega obrazca.