Naša anticelulitna masaža je sproščujoča in oblikuje telo

Anticelulitna masaža v salonu Zlate roke je ena najbolj kakovostnih daleč naokoli. Smo specialisti za vse vrste masaž in nege telesa, a naša anticelulitna masaža je naš zaščitni znak, na katerega prisegajo stranke iz vse Slovenije. Te prihajajo k nam zaradi naše strokovne izpopolnjenosti, prijaznosti in kakovosti. Zakaj je anticelulitna masaža tako pomembna? Pomaga vam ohranjati telo oblikovano in napeto kožo, poleg tega pa pripomore k sprostitvi in do boljšega počutja. Vsaka ženska si želi biti privlačna in vitalna. Z našo anticelulitno masažo, ki jo priporočamo najmanj dvakrat mesečno, lahko dosežete izjemne rezultate, saj se osredotoča na bolj problematične dele telesa, kot so stegna in zadnjica. Lahko si dodatno pomagamo z ventuzami, ki prek izsesavanja zraka spodbujajo prekrvavitev. To je stimulativna in osvežujoča izkušnja z nekaj trenutki intenzivnosti. Naša maserka se bo pred začetkom pogovorila z vami o vaših težavah in ustrezno prilagodila tehniko. Poleg estetskih ima masaža še več koristi, kot se verjetno zavedate, saj ohranja telo na optimalni ravni. Pomaga vam vzdrževati dobro fizično in čustveno počutje ter ima številne prednosti. Med drugim lahko pomaga znižati krvni pritisk.

Izjemno prija ročna anticelulitna masaža, najbolj priznana masaža proti celulitu

Naša ročna anticelulitna masaža je zasnovana glede na vse značilnosti človeškega telesa na podlagi dolgoletnih izkušenj in spoznanj. Ročna anticelulitna masaža poteka ob spoštovanju in negovanju vašega telesa, ki vam tako dobro služi, da si lahko privoščite razvajanje. Naše usposobljene priznane maserke so opravile vse potrebne izpite in pridobile znanja s področja masaže proti celulitu. Predajte se njihovim izkušenim zlatim rokam. Ročna anticelulitna masaža vsebuje božanje, gnetenje in ritmična gibanja, s čimer se spodbuja prekrvavitev maščobnih tkiv in gladi površina kože. S sproščanjem tistih predelov na telesu, kjer se najpogosteje pojavlja celulit, se izvaja naravni proces zdravljenja telesa. Anticelulitna masaža lahko poveča krvni obtok in proizvodnjo kolagena. Ne mislite, da je primerna le za določen tip človeka ali samo en spol, saj se lahko celulit pojavi pri vsakomur, ne glede na starost, telesno težo, telesno kondicijo ali strukturo vašega telesa.

masaža nog proti celulitu

Naj vam dokažemo, da smo strokovnjaki za odpravljanje celulita

Odpravljanje celulita je lahko dopolnilen tretma poleg shujševalnih kur ali diet, ki vam pomaga do izgube kilogramov ali pomaga izboljšati vaše razpoloženje. Gotovo ste že opazili, da so vaši dnevi veliko bolj polni in vaše dejavnosti navdihujoče, če se dobro počutite v svoji koži. In to dobesedno, kar gotovo ne pomeni, da ste navdušeni nad pojavom celulita. Če opažate, da tudi vas pesti ta težava, ne obupajte. Seveda je odpravljanje celulita vedno kompleksen proces, ki ga poleg prehrane in gibanja lahko dopolnjuje tudi ustrezna masaža. Zato smo se v salonu Zlate roke specializirali tudi za tovrstne tretmaje. Naj vam zagotovimo, da smo na tem področju resnično dobro podkovani in pri strankah dosegamo spodbudne rezultate. Vsaki se namreč osebno posvetimo in pregledamo problematična območja, nakar prek kombinacije gibov in uporabe posebnih masažnih olj vzpodbujamo prekrvavitev in elastičnost kože. Pred začetkom masaže vas bomo povabili na masažno mizo, pokrito z brisačo. Lahko uporabimo tudi ventuze, ki z izsesavanjem zraka spodbujajo pretok krvi v koži, dodatno stimulacijo pa predstavljajo namenska masažna olja, ki kožo po eni strani zmehčajo in utrdijo, po drugi pa omogočajo njeno razstrupljanje in obnovo. Ker pri odpravljanju celulita ne gre zgolj za sprostitev, je ta masaža lahko intenzivnejša, priporočamo najmanj 10 ponovitev za dosego rezultata. Sledi naj redno vzdrževanje, za kar se priporoča obisk salona dvakrat mesečno. Celulit je skoraj nemogoče popolnoma odstraniti, vendar redna ciljna masaža lahko prispeva k zmanjšanju vidnega celulita. Najboljše učinke pa dosežete, če je to del širše spremembe življenjskega sloga. Masaže namreč lahko ublažijo vidne simptome celulita, vendar so kratkoročna rešitev za reševanje osnovnega problema. Dolgoročne rezultate lahko dosežemo prek ukvarjanja z zdravim življenjskim slogom, vključno s prehrano, bogato z vitamini in minerali ter redno vadbo. Najbolj pomembno je, da pijemo zadosti vode.

Obiščite nas in se ne sprašujte več, kako se znebiti celulita na stegnih

Naj vam ne bo več večna uganka, kako se znebiti celulita na stegnih. Z našimi izkušenimi maserkami boste tudi najbolj trdovratne ostanke celulita lahko pregnali, nato pa vzdrževali želeno stanje. Med našimi masažami se bodo namreč pokazale številne koristi, saj se na ta način ne le razgradi maščobno tkivo, ampak se tudi sprostijo mišice in koža, poveča pretok krvi ter izboljša učinkovitost in izgled kože. Prepustite se zlatim rokam naših maserk v našem okusno opremljenem salonu na Rudniku v Ljubljani. Smo eden najbolj kakovostnih maserskih salonov pri nas, z vsemi prednostmi luksuznih izvajalcev. Ob tem so naše cene razumne, storitve pa vrhunske. Poleg masaž ponujamo tudi tretmaje za nego telesa, obraza, programe za hujšanje in rehabilitacijo. Številne stranke smo že prepričali, prepustite se nam tudi vi.  Na voljo smo vam vsak dan razen ob nedeljah po dogovoru, zato vam toplo priporočamo, da se nam oglasite. Obiščite nas tudi na spletni strani in se prepričajte o vseh naših kvalitetah!

masažni salon Zlate roke