Masaža za nosečnice ali za pare, prilagojena vsem vašim željam

Masaža za nosečnice ima pozitiven vpliv tako na žensko kot na plod. Obdobje veselega pričakovanja sicer prinaša ogromno lepega, vendar pa se po drugi strani v tem času pogosto pojavijo nekatere tipične težave. Mnoge izmed njih pa na srečo uspešno omili – včasih pa celo povsem odpravi – prav kvalitetna masaža za nosečnice.

Masaža zlate roke

Pri čem vse običajno pomaga masaža v nosečnosti?

Med najpogostejše težave, s katerimi se spopadajo nosečnice, nedvomno sodijo bolečine v hrbtu in otekanje nog. Masaža v nosečnosti je tako pogosto namenjena lajšanju omenjenih nevšečnosti ali zmanjševanju tveganja, da bi se tovrstne težave pojavljale v prihodnje. Obenem z njo spodbudimo izločanje strupenih snovi iz telesa, kar je izjemno pomembno za nemoten razvoj ploda in dobro zdravje bodoče matere. Seveda pa je masaža v nosečnosti za povrh zelo priporočljiva zaradi dejstva, da vam pomaga pri sproščanju oz. umirjanju, zato lahko predstavlja celo pomemben del priprav na porod. Če boste umirjeni, se boste precej lažje naučili, kako obvladovati svoje dihanje, kar vam bo vsekakor koristilo, ko bo »šlo zares«.

Masaža za nosečnice zahteva še posebej veliko znanja in izkušenj

Izbira tehnik in njihove intenzivnosti mora biti v primeru, da je stranka nosečnica, izredno premišljena. Poskrbeti je treba za to, da pritisk ni premočan in da se osredotočimo na prave točke. V tem obdobju je denimo bolje, da določene dele telesa povsem izpustimo, spet drugi pa si zaslužijo več pozornosti kot sicer. Za pozitiven vpliv na telesno in psihično počutje nosečnice ter za to, da se izognemo potencialnim negativnim vplivom na plod, je torej treba imeti veliko izkušenj, zato morate biti pri izbiri salona zelo previdni.

Masaža za nosečnice

Profesionalna in izjemno blagodejna nosečniška masaža

Salon Zlate roke je ena tistih izbir, s katero ne boste zgrešili. Obiskujejo nas številne nosečnice, ki so izjemno zadovoljne z učinki, ki jih prinaša naša nosečniška masaža. Ljubljana, Hudourniška pot 2 je naslov, kjer nas lahko obiščete in se iz prve roke prepričate, kako dobro znamo poskrbeti za nosečnice. Upoštevali bomo dejavnike, kot so mesec nosečnosti, morebitne specifične težave in vaše posebne želje, kar bo zagotovo pripomoglo k temu, da vam bo ostala izkušnja v zelo lepem spominu. Za povrh pa uporabljamo izključno naravna olja in masla znamke Aroma Herbal, saj se zavedamo, da gre za obdobje, ko je treba izredno paziti na to, kašne izdelke se nanaša na kožo. Sintetične sestavine v negovalnih izdelkih za kožo niso nikoli posebej dobra izbira, za nosečnice pa to velja še toliko bolj.

V našem salonu v Ljubljani možna tudi masaža v dvoje oz. masaža za pare

Pri nas pa ste več kot dobrodošli tudi vsi pari, ki vas zanima kvalitetna masaža v dvoje. Ljubljana ponuja vse več možnosti za tovrstno razvajanje za pare oziroma v dvoje, kar je zagotovo dobra novica za vse, ki si sicer težko vzamete čas zase in za kakovostno preživete trenutke z bližnjimi – to vam namreč omogoča, da združite obe dejavnosti. Ker želimo svojim strankam ponuditi karseda pester nabor možnosti, smo se odločili, da postane masaža za pare del naše redne ponudbe. Ta opcija je nedvomno še posebej privlačna za pare z majhnimi otroki, ki zaradi številnih vsakodnevnih obveznosti pogosto zanemarijo partnerski odnos, kar hitro privede do občutka odtujenosti. Vendar pa to ni nujno izključno masaža za pare, ampak lahko s seboj po želji pripeljete prijateljico, mamo, sestro – skratka kogar koli, s komer bi želeli preživeti prijetno in sproščujoče popoldne. Masaža za pare oziroma dvojice pa je seveda tudi krasno darilo – npr. za pare, ki praznujejo obletnico, ali pa za prijateljico ob njenem rojstnem dnevu. Če se odločite za nakup darilnih bonov, jih je mogoče naročiti kar na naši spletni strani, nato pa bomo bone v najkrajšem možnem času poslali na navedeni naslov.