Anticelulitna masaža je odgovor na vprašanje, kako odpraviti celulit!

Anticelulitna masaža je posebna oblika masaže, ki se uporablja za odpravljanje celulita. V osnovi je izjemno podobna klasični švedski masaži, le da se med seboj razlikujeta po tehnikah, intenzivnosti masiranja in mestih, ki se jih masira. Je eden izmed najbolj uspešnih načinov za odpravljanje celulita, s katerimi lahko ob redni uporabi dosežemo odlične rezultate. V sklopu anticelulitne masaže maser deluje na podkožje, maščevje in celulit, ki je v resnici sprememba podkožnega tkiva. Če se sprašujete, kako odpraviti celulit, potem je masaža proti celulitu zagotovo pravi odgovor, saj zgladi tkivo, pospeši krvni obtok skozi telo, aktivira limfni obtok in pospeši izločanje odpadnih snovi iz telesa. Anticelulitna masaža je povsem neinvazivna, med njo pa kljub malce bolj grobim prijemom doživljamo prijetne občutke. Največja nadloga je celulit na stegnih, ki je izjemno trdovraten in se ga ne moremo znebiti niti z redno telesno aktivnostjo. Ne pojavlja se le v primeru odvečnih kilogramov, temveč ga ima več kot 80% vseh žensk na svetu, ki se z njim neuspešno bojujejo že več let. Videz pomarančne kože ni bolezen, velikokrat pa je pokazatelj, ki nas opozarja na določene škodljive navade in neravnovesje v našem telesu. Kako odpraviti celulit so se ženske spraševale že pred 150 leti, danes pa vemo, da je najučinkovitejša tehnika za odpravljanje celulita anticelulitna masaža, ki je osredotočena na problematično področje spodnjega dela telesa, zlasti na zadnjico in stegna

Anticelulitna masažaAnticelulitne masaže

Zakaj priporočamo anticelulitno masažo?

Anticelulitna masaža je neverjetno učinkovita in popolnoma naravna metoda spopadanja s pomarančasto nadlogo. Pred izumom sodobnih aparatur je bila to ena izmed najbolj naravnih metod za nego in lepoto kože, ki ima veliko pozitivnih učinkov na telo, saj z njeno pomočjo odpravljamo toksine iz telesa, limfne blokade in strije. Z masažo proti celulitu odpravljamo celulit, pospešimo limfni sistem ter izboljšamo prekrvavitev in elastičnost kože. Da bi zares odpravili videz pomarančne kože, so potrebni močnejši prijemi, zato anticelulitne masaže ne moremo opredeliti kot sprostitvene. Med postopkom lahko pričakujemo rahlo bolečino, nemogoče pa je pričakovati, da bomo celulit odpravili kar preko noči. V salonu Zlate roke našim strankam priporočamo vsaj 10 ponovitev terapij, da bo rezultat jasno viden. Za vzdrževanje pridobljenega stanja pa sta nato potrebna le dva obiska mesečno. Tovrstne terapije so zelo priporočljive tudi za zdravje kože na prizadetih delih telesa. Rezultati bodo še toliko boljši, če boste posegli po zdravi prehrani, se veliko gibali in pili zadostne količine vode.

Kako odpraviti celulit na stegnih?

Kadar se vprašamo, kako odpraviti celulit, najprej pomislimo na izdelke, ki nam obljubljajo čudežne rezultate že po samo nekaj uporabah. Resnica je, da tovrstni izdelki le napnejo kožo, zaradi česar je celulit za trenutek manj opazen, nismo pa ga odpravili. Anticelulitna masaža je edino učinkovito naravno sredstvo za odpravljanje celulita s stegen in zadnjice. Pri tem se uporablja posebno masažno olje – mešanica avokadovega in mandljevega olja z dodatkom brina, pomaranče in grenivke. Olje kožo zmehča in utrdi, eterično olje brina, pomaranče in grenivke pa pomaga pri razstrupljanju telesa, odvajanju toksinov in regeneraciji kože. Če želite odpraviti celulit enkrat za vselej, si rezervirajte svoj termin v našem salonu Zlate roke. Pri nas ne boste le dosegli želenih rezultatov, temveč boste v prijetnem ambientu sprostili telo in duha. Pri nas najdete vse, česar v drugih salonih niste našli.