Hidroizolacija zelene strehe vedno odporna proti koreninam!

Hidroizolacija zelene strehe naj bo obvezno odporna proti koreninam. Tudi v nekaterih strokovnih krogih se širijo informacije, da je hidroizolacija zelene strehe lahko protikoreninsko neodporna in da lahko izolacijo ravne strehe rešujemo z raznimi drugimi protikoreninskimi zaščitami, ki jih lahko vgradimo kot samostojne sloje med ozelenitev ravne strehe in izolacijo ravne strehe. Naše stališče lahko ponazorimo s primerjavo morebitne okužbe z virusom. Če bi nujno morali na območje, kjer razsaja epidemija virusa, kot je ebola, ali bi vam bilo ljubše, da bi imeli oblečen najboljši zaščitni skafander na svetu ali pa bi vam bilo ljubše, da bi bili na virus kar naravno imuni? Mi bi se vsekakor odločili za imunost. Protikoreninsko odporna hidroizolacija zelene strehe je na vdor korenin imuna. Tako gre tu za cenejšo in neprimerno varnejšo varianto, kot so vse druge protikoreninske zaščite (skafandri), ki domnevno odlično ščitijo izolacijo ravne strehe. V našem podjetju stremimo k najpopolnejši možni izdelavi zelene strehe, zato se zavzemamo za najboljšo možno zaščito izolacije ravne strehe, ki je seveda protikoreninsko odporna. Če se boste odločili, da vam strešni vrt izdelamo mi, se bomo potrudili, da boste pri nas dobili najugodnejšo ceno zelene strehe.

Hidroizolacija zelene strehe

Najboljša hidroizolacija zelene strehe je protikoreninska

Pri nas je ozelenitev ravne strehe vrhunska. Zato se zavzemamo, da je vrhunska tudi hidroizolacija zelene strehe, ki mora biti po našem mnenju obvezno protikoreninsko odporna. Pri nas ozelenitev ravne strehe vedno izdelujemo le na najboljši način. Imamo ogromno izkušenj z ozelenitvijo ravne strehe tako v Sloveniji, kakor tudi v tujini.

Ozelenitev ravne strehe naj bo izvedena resno in strokovno

Pri nas ne poznamo polovičarstva in improvizacije. Strešni vrtovi oziroma zelene strehe, katerih se lotimo, morajo biti najboljši, saj kaj slabšega od tega za nas ni sprejemljivo. Ker se vsestransko trudimo, da je naš proizvod vedno vrhunski, z veseljem tudi svetujemo glede hidroizolacije zelene strehe. Če potrebujete brezplačen nasvet v zvezi z izolacijo ravne strehe ali čemerkoli drugim, vas vabimo, da se nam oglasite in z veseljem vam bomo pomagali.