Obnova ravne strehe zaradi poškodb


Obnova ravne strehe je naša domena, zato obiščite našo spletno stran in preverite, kaj vse vam ponujamo. V podjetju ILD Slovenija vam po opravljenem pregledu strehe izdelamo poročilo z ugotovljenimi napakami in s predlogi sanacije ravne strehe, ki so potrebni za preprečitev nadaljnje škode na zgradbi. Svetujemo vam tudi, kako poteka učinkovito sušenje ob morebitnih poplavah in obnova ravne strehe. Srečujemo se tudi s tekočim in interventnim odpravljanjem zamakanja streh z odpravljanjem raznih poškodb strešne kritine in odvodnjavanja ravne strehe, ki nastajajo predvsem zaradi zanemarjanja tekočega vzdrževanja. Te poškodbe na strehi oz. neizvajanja tekočega vzdrževanja so lahko včasih usodne za streho in v skrajni fazi lahko pomenijo tudi potrebo po celotni obnovi ravne strehe.


Sanacija ravne strehe za preprečitev škode obnova ravne strehe


Pogosto se zgodi, da ravna streha ne pušča ravno tam, kjer v notranjosti objekta opazimo zamakanje zaradi slabega odvodnjavanja ravne strehe, zato moramo pravo lokacijo napake še poiskati. Za brezhibno vzdrževanje in obnovo ravne strehe moramo zato poiskati strokovnjaka za iskanje puščanj na ravnih strehah, ki bo s posebno opremo lahko odkril vse poškodbe na strehi. Električni test ravne strehe je zelo pomemben tako pri dokončanju novogradenj kot pri učinkoviti obnovi ravne strehe, pa tudi za kasnejše vzdrževanje streh.

VEČ O RAVNIH STREHAH TUKAJ

Sanacija ravne strehe za preprečitev zamakanja


V našem podjetju smo se odločili za uvedbo rednega preventivnega servisiranja streh. Preventivno vzdrževanje in obnova ravnih streh in iskanje puščanj na ravnih strehah omogočata pravočasno odkrivanje napak in njihovo odpravljanje. Na ta način dolgoročno zagotovimo brezhibnost vaše strehe. Da pa sanacija ravne strehe ne bo potrebna, najboljšo rešitev predstavlja redno preventivno vzdrževanje streh, zato nikar ne odlašajte - obiščite našo spletno stran in preverite, kaj vam ponujamo. Svojo streho lahko mirne vesti pustite v dobrih rokah naših strokovnjakov, ki bodo rade volje profesionalno opravili svoje delo in vam v primeru puščanj tudi svetovali.


obnova ravne strehe