Prevajanje iz angleščine - najpogosteje uporabljena prevajalska storitev

Prevajanje, tolmačenje, lektoriranje, sodno overjanje - vse to vam po ugodnih cenah nudi Prevajalska agencija Julija, Ljubljana. Ekipa prevajalcev za vas prevaja in lektorira vse vrste besedil z gospodarskega, naravoslovnega in znanstvenega področja. V primeru, da gre za prevajanje zelo ozkega strokovnega področja, v proces prevajanja vključimo strokovnjaka, ki poskrbi za rabo ustrezne terminologije. Vsako besedilo gre skozi 4 faze - pripravi ponudbe sledi prevajanje, nato lektoriranje in redakcija, na koncu pa zaključni pregled vodje projekta.

Prevajalska agencija Julija iz Ljubljane je specializirana za prevajanje iz jezikov, kot so angleščina, nemščina, italijanščina, francoščina, hrvaščina, srbščina in španščina. Ker je angleški jezik eden najbolj razširjenih jezikov na svetu, je prevajanje iz angleščine v slovenščino in obratno ena najpogostejših prevajalskih storitev.

Prevajalska agencija Julija Ljubljana - prevajanje iz angleščine ne bo več problem

Prevajanje iz angleščine v slovenščino in obratno je med najpogostejšimi prevajalskimi storitvami v Sloveniji. Kljub dejstvu, da je angleščina v Sloveniji dobro zastopana, mnoga podjetja ali uradi predvsem za strokovna, uradna in sodna besedila naročajo prevod iz angleščine v slovenščino. Zelo priljubljeno je tudi prevajanje angleške literature iz angleščine v slovenščino. Prevod iz angleščine v slovenščino je nekoliko zahtevnejši kot prevod iz slovenščine v angleščino, ker je slovenščina zahtevnejši jezik. Ker pa so naši prevajalci vrhunsko usposobljeni - njihov materni jezik je slovenščina, hkrati pa so vešči angleščine -, prevajanje iz angleščine z nami ni nikakršen problem.

Prevajalska agencija Julija (Ljubljana) vam želi ponuditi le najkakovostnejši prevod iz angleščine brez nepotrebnih napak. Naši prevajalci obvladajo vse slovnične in druge jezikovne posebnosti angleškega in slovenskega jezika, pa tudi kulturne značilnosti obeh narodov. Vsak prevod iz angleščine je poslan tudi v državo, v kateri je prevajani jezik uradni jezik. Obenem pa poskrbimo za lektoriranje in redakcijo besedila.

Prevajalska agencija Julija - kakovostno prevajanje iz angleščine v slovenščino po ugodni ceni. Prepričajte se sami in nas obiščite. Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Prevajalska agencija Julija | Prevajanje iz angleščine, prevod iz angleščine, prevajalska agencija Ljubljana - povezave do naše spletne strani: