Požarna zaščita inštalacijPožarna zaščita inštalacij - naj bo vaša hiša v celoti zaščitena


Vsak si želi svoje težko prigarano premoženje in svoje najdražje kar najbolje zaščititi pred nevarnostjo in pri protipožarni zaščiti je pomembno, da imate partnerja na katerega se lahko povsem zanesete. Pri podjetju Tinde imamo bogate izkušnje na področju požarne zaščite inštalacij in smo edino podjetje, ki proizvaja izdelke požarne zaščite prebojev. S svojimi izdelki za požarno zaščito inštalacij se znamo prilagoditi vsaki stranki posebej in smo vam na voljo ne le za svetovanje, ampak tudi montažo celostne protipožarne zaščite.

Protipožarna zaščita s sistemom PiroFix


Tinde d.o.o. je edino podjetje na slovenskih tleh, ki proizvaja izdelke požarne zaščite prebojev. Sistem PiroFix je namenjen protipožarni zaščiti vašega objekta, ki se lahko uporablja tako pri lahkih montažnih stenah kot pri masivnih gradbenih materialih. Najbolje je, da za najboljšo požarno zaščito inštalacij uporabite več proizvodov skupaj lahko pa se jih uporablja tudi posamično.

Požarna zaščita inštalacij - kateri produkt izbrati?


Lahko izbirate med različnimi proizvodi protipožarne zaščite PiroFix, ki jih lahko uporabite samostojno ali pa jih še učinkoviteje uporabite skupaj:

  • PiroFix PK EXPAN - požarno zaščitni kit
  • PiroFix PP - P - požarno zaščitni premaz za energetske prehode
  • PiroFix PB - požarne blazinice (požarna zaščita prebojev kablov vseh vrst skozi steno in strop s požarnimi blazinicami)
  • PiroFix PK EXPAN + PP - P - požarno zaščitni kit in požarno zaščitni premaz za energetske prehode
  • PiroFix PK EXPAN + PT ELAST-o-INT - požarno zaščitni kit in požarno zaščitni trak
  • PiroFix PM - C - požarne manšete (Požarna manšeta ima v svojem ohišju intumescenčni material, ki v primeru požara ekspandira in zapre prehod cevi.)
  • PiroFix PFT - požarno zaščitno tesnilo

Požarne manšete lahko preprečijo širjenje požara


Ena izmed pomembnih delov požarne zaščite inštalacij so požarne manšete, ki so primarno namenjene preprečitvi širjenja požara na mestih kjer so nameščene gorljive kabelske in cevne instalacije. Ob povečanem dvigu temperature tako požarne manšete preprečijo prehod ognja in dima iz ene cone v drugo.
Naj požarna zaščita inštalacij ne bo naključje, ampak se obrnite na našo strokovno pomoč in pomagali vam bomo, da bo vaš objekt vedno varen.