Požarni sistemi Tinde d. o. o.


Požarni sistemi so bistven element, kadar želimo zagotoviti požarno varnost v stavbah, zaščititi sebe, druge in svoje premoženje, njihovo uporabo pa predpisuje tudi Pravilnik o požarni varnosti v stavbah. V podjetju Tinde d. o. o. požarne sisteme jemljemo z največjo resnostjo. Ker najbolj zaupamo sebi in svojemu znanju ter izkušnjam, smo razvili izdelke za požarno varnost v stavbah oziroma požarne sisteme PiroFix. Za njih lahko jamčimo izjemno visoko kakovost, zanesljivost in brezpogojno zaščito.


Požarni sistemiMed izdelke protipožarnih sistemov uvrščamo elemente za požarno tesnjenje in požarno odpornost, med drugim produkte PiroFix za pasivno požarno zaščito kabelskih prebojev, kot so zaščitne blazinice za varstvo pred požarom, požarno zaščitni kit, plastin ter požarno zaščitni premaz za energetske prehode. Med ostale požarne sisteme smo uvrstili še izdelke za pasivno požarno zaščito prehodov neizoliranih kovinskih cevi, intumescenčno maso za zaščito prehodov izoliranih kovinskih cevi, notranje zaščitne manšete za preboje gorljivih termoplastičnih cevi ter fugirna tesnila za pasivno požarno zaščito fug.


Požarna varnost v stavbah


Požarna varnost v stavbah spada med preventivne ukrepe pri varstvu pred požarom. Ko stavbo zajame ogenj, je velikokrat vse drugo odveč, saj ne glede na hitrost gašenja zmeraj nastane vsaj znatna škoda na premičninah in nepremičninah, v najslabšem primeru pa so ogrožena celo življenja in zdravje ljudi, zato je na požarne sisteme dobro misliti vnaprej. Če ste v dvomih, kaj izbrati, se lahko obrnete na podjetje Tinde d. o. o., kjer vam bomo na podlagi bogatih izkušenj in znanja svetovali za vaš specifičen primer, tako da bo cena ugodna, vi in vaše premoženje pa varni!


požarna varnost v stavbah

NUDIMO TUDI KRIVLJENJE PLOČEVINE


Zakaj priporočamo požarne sisteme podjetja Tinde?


V podjetju Tinde svojo vrednost dokazujemo na več področjih. Že vrsto let se ukvarjamo s fotokopiranjem, varjenjem aluminija po TIG postopku, krivljenjem pločevine, izdelovanjem cevnih objemk, stranke pa varujemo z visokokvalitetnimi in zanesljivimi požarnimi sistemi PiroFix. Strokovnjaki smo na prav vseh naštetih področij, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke. Pridružite se jim! Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.tinde.si