Požarna varnost v stavbah je ključnega pomena


Požarna varnost v stavbah se nanaša na varovanje ljudi, stavb in okolja pred uničujočimi posledicami požara. Zajema vrsto ukrepov, ki bi lahko povzročili poškodbe in smrt ljudi ter materialno škodo. Ni se lahko soočiti s posledicami, ki jih nosi neurejena požarna varnost, cena je lahko velikokrat višja kot le premoženjska izguba. Da bi si zagotovili kar najvišji nivo požarne varnosti v stavbah, je potrebno izbrati učinkovite protipožarne sisteme ter profesionalnega izvajalca požarne zaščite.

ugodna pozarna varnost v stavbah


Protipožarni sistemi PiroFix


Protipožarni sistemi PiroFix so bili zasnovani v podjetju Tinde d. o. o., ki se ukvarja s CNC krivljenjem pločevine, s fotokopiranjem, veliko energije in znanja pa namenja tudi učinkoviti in zanesljivi požarni varnosti v stavbah z ognjevarno izolacijo ter protipožarnimi sistemi.
Protipožarni sistemi PiroFix se uporabljajo predvsem pri masivnih gradbenih elementih in lahkih montažnih stenah ter vključujejo požarno zaščitne blazinice, požarno zaščitni kit, plastin, požarno zaščitni premaz za energetske prehode, intumescenčno požarno zaščitno maso in požarno zaščitni premaz za energetske prehode, notranjo požarno zaščitno manšeto ter požarno zaščitna fugirna tesnila. Vse to je pomembno pri zaporah in oviranju ognja ter pri preprečevanju širjenja v širše okolje. Požarno varnost v stavbah ne prepustite naključju!


Požarna varnost v stavbah - celovita rešitev


protipozarni sistemi za vse prostorePonujamo vam celovite rešitve pasivne požarne varnosti v stavbah, smo pa tudi edino podjetje v Sloveniji, ki izdeluje izdelke protipožarne zašite prebojev. Ker so izdelki plod našega lastnega znanja, izkušenj in dela, smo v njihovo varnost popolnoma prepričani, strokovno in natančno pa vam ji tudi vmontiramo. Vse požarne sisteme je mogoče uporabiti ločeno, največjo stopnjo zaščite pa dosežemo, če jih uporabljamo v kombinaciji.
Če niste prepričani, kaj točno potrebujete, vas vabimo, da se posvetujete s strokovnjaki v podjetju Tinde d. o. o. Obiščete nas lahko na Prijateljevi cesti 12 v Trebnjem, nam pišete na elektronski naslov ali nas pokličete. Skupaj bomo zagotovili najvišjo varnost vaše stavbe.

POŽARNA VARNOST