Požarna varnost kot preventiva


Zagotovitev požarne varnosti spada med najpomembnejše ukrepe v preventivi in varstvu pred požarom. Požarna varnost vključuje širok nabor storitev in produktov in v podjetju Tinde d.o.o. smo ponosni, da se lahko skupini strokovnjakov pridružimo tudi sami, saj se zavedamo teže, ki jo nosi požarna varnost. Cena za neupoštevanje požarne varnosti v stavbah je lahko resnično previsoka, zato je preventiva izjemnega pomena. Na podlagi izkušenj z varstvom pred požarom in opazovanja strankinih potreb smo razvili lasten sistem požarne varnosti PiroFix, ki bo varoval vaše premoženje in vas.

požarna zaščitavarstvo pred požarom

VEČ O NAŠIH KLEPARSKIH IZDELKIH!


Izdelki za varstvo pred požarom


Izdelke za varstvo pred požarom, razvite v podjetju Tinde, uporabljamo pri masivnih gradbenih elementih in lahkih montažnih stenah. Največji učinek dosežemo, če jih uporabljamo skupaj, a je mogoče vgraditi tudi posamezne proizvode protipožarnega sistema PiroFix.
Med izdelki požarne varnosti so vam na voljo produkti za pasivno požarno zaščito kabelskih prebojev:

  • PiroFix PB - zaščitne blazinice za varstvo pred požarom,
  • PiroFix PK EXPAN - požarno zaščitni kit: za požarne varnosti manjših (< od 20 x 20 cm) prebojev kablov vseh vrst skozi steno in strop,
  • PiroFix PM ELAST-o-INT plastin: za požarno zaščito kabelskih prebojev pri izpostavljenosti kondenčni vlagi ali tekoči vodi,
  • PiroFix PP-P - požarno zaščitni premaz za energetske prehode.

PREBERITE SI VEČ O NAŠIH STORITVAH FOTOKOPIRANJA!


Ostali izdelki požarne varnosti


Za pasivno požarno zaščito prehodov neizoliranih kovinskih cevi so na voljo PiroFix PK EXPAN + PP-P (kit in premaz za energetske prehode), PiroFix PM ELAST-o-INT plastin + PP-P (zaščitna masa in premaz) ter tesnilo in premaz PiroFix PFT in PP-P.
Za zaščito prehodov izoliranih kovinskih cevi je na voljo intumescenčna masa PiroFix PM ELAST-o-INT plastin.
Preboje gorljivih termoplastičnih cevi zaščitimo z notranjo zaščitno manšeto PiroFix PM - C, za pasivno požarno zaščito fug pa so na voljo fugirna tesnila PiroFix PFT. Ko gre za vaše premoženje, je na prvem mestu požarna varnost. Cenik vseh izdelkov je dostopen na naši spletni strani.