Pametne kartice za identifikacijo, tudi magnetne RFID kartice

Sodobno podjetništvo terja od odgovornih tudi sodobne pripomočke, s katerimi si olajšamo določene postopke. In PVC kartica je zanesljivo eden od takih pripomočkov. Brez pametne kartice (RFID kartice/magnetne kartice/čip kartice) bi bilo naše življenje dejansko precej drugačno, lahko rečemo celo mnogo bolj zapleteno. Brez takih in drugačnih kartic, od kartic zvestobe do identifikacijskih kartic, si življenja danes dejansko ne moremo več predstavljati. V podjetju ID Shop d.o.o. vam izdelamo in potiskamo vse vrste kartic: pametne PVC, čip, magnetne ali RFID kartice. Izberete si lahko raznovrstne motive in okolju prijazen materiale, če želite kartice natisniti sami, pa omogočamo tudi izposojo oziroma najem tiskalnika. Pri nas lahko dobite tudi vse ostalo, kar spada h karticam, to so ovratni trakovi s potiskom po želji, etui za kartice, priponke, zapestnice in jo-jo obeski.


Pametne kartice kot del celostne podobe

Celostna podoba podjetja je za prepoznavnost zelo pomembna, saj je z ustreznim logotipom in barvami neko podjetje zlahka prepoznati in si ga zapomniti. Zato vam v podjetju ID Shop d.o.o. ponujamo kartice (pametne čip, PVC, magnetne ali RFID kartice), ki jih bomo potiskali tako, da se bodo ujemale s celostno podobo podjetja. Temu poleg pametne kartice lahko dodamo še etui za kartico, enobarven ali potiskan ovratni trak, priponko ali jo-jo obesek, s katerimi bo kartica na vidnem in zlahka dostopnem mestu ter varno zaščitena.


Personalizirane PVC kartice

Želite s svojo kartico izstopati in pustiti nepozaben vtis? Pri nas vam lahko izdelamo pametne kartice različnih vrst (čip, PVC, magnetne in RFID kartice) in oblik, ki bodo odražale vaše želje. Personalizacijo kartic pa lahko zagotovimo z zapisom imena in priimka, črtne kode, številk ipd., in sicer s termo tiskom in embrosiranjem (reliefnim zapisom). Vaše pametne kartice lahko opremimo tudi z aluminijasto folijo, dodamo lahko prostor za podpis, magnetni trak z visoko ali nizko občutljivostjo ali 'scratch off' folijo. Na voljo imamo najbolj kakovostne tiskalnike za različne potiske, ki jih lahko tudi najamete. Obiščite našo spletno stran in si oglejte našo ponudbo.


ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: