Darilne in plačilne kartice ter kartice ugodnosti | Izdelava kartic

Darilne in plačilne ter kartice ugodnosti so le ena od mnogih produktov našega podjetja, v katerem se ukvarjamo s proizvodnjo različnih sistemov identifikacije in varnosti. Izdelava in tiskanje kartic sta pri nas visokokakovostna, hitra in enostavna, pri tem pa uporabljamo najsodobnejše tiskalnike. Potiskamo vse tipe ISO kartic (med njimi so tudi navadne pvc kartice) in kartice različnih drugih tehnologij, kot so pametne čip kartice, brezkontaktne RFID kartice in magnetne kartice.

V našem prodajnem programu vam je poleg tega na voljo široka paleta različnih dodatkov za nošenje kartic: etuiji, ovratni trakovi, jojo obeski in priponke.

Izdelava in tiskanje kartice po vašem okusu

Darilna karticaNudimo vam enostaven način, kako v najkrajšem času natisniti kartico po vašem okusu in za vaše potrebe. V sklopu naših storitev vam ponujamo napredne rešitve, pri katerih boste lahko sami izbrali način uporabe kartice. Izbirali boste med različnimi opcijami, kot so nalaganje bonitet, različne oblike nagrajevanja, pregled stanja na kartici, prehod iz darilne v bonitetno kartico in še kaj.

Da bo vaše podjetje še bolj prepoznavno, se lahko odločite za poljubno obliko in velikost vaše kartice. Na voljo pa so vam tudi kartice, ki so izdelane iz okolju prijaznih materialov. Vaša naloga je torej, da kartico oblikujete in nam jo posredujete, naš center tiska pa bo poskrbel za potisk vaše kartice. Izpolnite pričakovanja in zahteve svojih strank - omogočite jim plačilne, darilne in kartice ugodnosti s potiski motivov po njihovem izboru.

Preprosto in varno brezgotovinsko poslovanje nam omogočajo plačilne kartice, zato jih je vedno več v obtoku. Priljubljene pa so tudi kartice ugodnosti, s katerimi podjetja ohranjajo zvestobo svojih strank, in darilne kartice. Darilna kartica je namreč lahko odlična ideja za darilo.

Darilna kartica s posebnim potiskom kot odlično darilo

Darilne kartice lahko vaše stranke podarijo svojim najdražjim, prijateljem in znancem ob različnih priložnostih, kot so rojstni dan, poroka, obletnica ali novo leto. Prejemnik darilne kartice lahko v zameno za znesek, ki je zabeležen na kartici, izbere izdelke ali storitve po lastni želji. Še posebej pa je darilna kartica odlično darilo, če je na njej motiv, ki je prejemniku kartice najljubši.

ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: