Izdelava kartic - Plastične in pvc kartice | Tisk na plastiko

Želite izdelati članske izkaznice, kartice zvestobe ali kartice ugodnosti za vaše zaposlene in stranke? Morda tudi darilne kartice? Potem smo pravi naslov za vas. ID Shop d.o.o. je namreč podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in potiskom vseh vrst kartic, pa tudi dodatkov za njihovo shranjevanje in nošenje.
Izdelava kartic je hitra, enostavna, kakovostna in popolnoma odvisna od vaših želja in potreb. Odločite se lahko za klasične PVC kartice, kartice z magnetnim trakom ali s pametnim čipom ali pa za brezkontaktne kartice različnih tehnologij. Plastične kartice so lahko poljubnih oblik in velikosti ter opremljene tako, da v celoti ustrezajo vašim željam. Tudi za ljubitelje narave je poskrbljeno - možna je tudi izdelava kartic iz naravnih, okolju prijaznih materialov.


Center tiska - kakovosten tisk na plastiko

Pvc karticeNaš center tiska vam nudi enostaven način, kako v najkrajšem času natisniti kartico po vašem okusu. Tisk na plastiko je visokokakovosten, kar gre pripisati dejstvu, da uporabljamo najsodobnejše tiskalnike za tiskanje kartic.

Imetniki kartic se danes vse bolj nagibajo k raznolikosti motivov na njihovih karticah, zato le ponudite svojim strankam, da si sami izberejo potisk na kartici. Ne glede na to, za katero vrsto kartice gre, naj bo potisk stvar posameznikove domišljije. Darilne kartice, na katerih je prejemnikov najljubši motiv, bodo zagotovo odlično in unikatno darilo. Uporabite našo spletno aplikacijo, oblikujte motive in nam jih posredujte. Tako izdelava kot potisk kartic bosta prepuščeni našim strokovnjakom.


Dodatni elementi potiskane PVC kartice

Potiskane plastične kartice je možno tudi dodatno personalizirati, in sicer z dodajanjem elementov, kot so:

  • imena, številke in črtne kode;
  • ''Hotstamping'' aluminijasta folija v različnih barvah, ki omogoča tudi izdelavo logotipa podjetja ali poljubnega besedila;
  • prostor za podpis, ki je lahko v različnih velikostih in oblikah;
  • magnetni trak z visoko ali nizko ločljivostjo;
  • svetleč potisk;
  • matiran potisk, ki je priporočljiv za črne ali temnejše kartice, da prikrijejo videz poškodb in
  • ''scratch off'' nanos, ki se običajno uporablja za zakritje dobitka na srečkah.


Na plastične kartice, še posebej na kreditne bančne kartice, lahko imena ali številke tudi embosiramo. To pomeni reliefni zapis podatkov, ki se izdela samo na eni strani kartic.


ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: