Identifikacijska kartica - izdelava kartic in priponk | Ovratni trakovi in plastični etui

Identifikacijska karticaIdentifikacijska kartica je namenjena dokazovanju identitete posameznika v različnih ustanovah - v šolah, univerzah in podjetjih. Pogosto je identifikacijska kartica opremljena z dodatnimi elementi, kot so črke, številke in črtne kode, ter zaščitena s hologramsko folijo ali hologramskimi nalepkami in fotografijo imetnika. Poznamo več vrst tovrstnih kartic; identifikacijska kartica je lahko klasična PVC kartica, kartica z magnetnim trakom ali brezkontaktna kartica različnih tehnologij.

Podjetje ID Shop d.o.o. vam na področju identifikacije nudi naslednje storitve:

  • izdelava in tisk kartic ter dodatkov za nošenje in shranjevanje, kot so ovratni trakovi, priponke in plastični etui in
  • najem opreme za potisk ID kartic.


Izdelava priponkKakovostna izdelava kartic in imenskih priponk

Izdelava kartic poteka hitro in enostavno, najsodobnejši tiskalniki pa zagotavljajo njihovo visoko kakovost. Identifikacijska kartica je lahko standardnih dimenzij, seveda pa vam jo lahko izdelamo tudi po meri. Kartice poljubnih oblik in velikosti, ki se razlikujejo od številnih drugih v obtoku, lahko pripomorejo k večji prepoznavnosti vašega podjetja. Vaša identifikacijska kartica je lahko tudi vaš unikat, saj lahko izbirate med številnimi dodatnimi elementi. Odlična ideja za darilo so zato lahko tudi darilne kartice, potiskane z najljubšim motivom prejemnika.

Ovratni trakoviDel naše proizvodnje je tudi izdelava plastičnih ali kovinskih imenskih priponk, ki jih lahko tudi potiskamo po želji. Uporaba priponk je namenjena predvsem zaposlenim v trgovinah, gostinstvu in raznih podjetjih in predstavlja odličen način identifikacije. Privlačen videz priponk prav gotovo naredi pozitiven vtis na goste, če je kartica potiskana z logotipom, pa še dodatno opozori na blagovno znamko ali ime podjetja. Priponke so lahke in enostavne za pripenjanje. Vanje lahko vstavljamo imenske liste in jih kadar koli tudi zamenjamo.

Plastični etui in ovratni trakovi za shranjevanje in praktično nošenje kartic

Za varno shranjevanje in zaščito vaših kartic vam je na voljo mehki ali trdi plastični etui. Trdi etui je izdelan iz trde plastike in je priporočljiv za dolgotrajnejšo uporabo.
Na voljo so etuiji:

  • z zarezami in drsniki ali z odprtino na sprednji strani za lažje vstavljanje in jemanje kartice;
  • z ali brez nastavka za pripenjanje ali z vrtečo zaponko na hrbtni strani in
  • za več kartic.

Plastični etui

Plastični etui
lahko pripnemo na ovratni trak - vaša identifikacijska kartica bo tako vedno na vidnem mestu. Ovratni trakovi pa so priljubljeni način nošenja tudi zato, ker jih lahko dopolnjuje pestra izbira praktičnih dodatkov.

ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: