Plastični etui, ovratni trakovi in priponke za shranjevanje ID kartice

ID Shop d.o.o. vam nudi vse izdelke in storitve za vašo identifikacijo. Izdela in natisne vam vse vrste kartic in ponuja najem opreme za potisk. Prav tako so v ponudbi personalizirane ID kartice in priročni ID dodatki, ki vam bodo omogočili varno in praktično nošenje kartice in njihovo ustrezno zaščito. V našem prodajnem programu nudimo bogato izbiro lastnih produktov: odločite se lahko za plastični etui, jo-jo obeske ali imenske priponke. Na voljo so tudi ovratni trakovi.


Plastični etuiMehki ali trdi plastični etui za ID kartice

Mehki plastični etui je namenjen zaščiti vaše ID kartice ali kartončkov. Na voljo so različne dimenzije, lahko pa ga izdelamo tudi po meri. Izbirate lahko med različnimi debelinami in barvami folije ter različnimi načini za vstavljanje kartic. Nekateri etuiji imajo lahko ojačane robove, drugi pa imajo zraven priponke. V naši ponudbi sta tudi zip-lock etui, ki omogoča nepredušno zapiranje, in posebni Arm-Band etui za zaščito kartice s paščkom, ki ga lahko pritrdimo na roko.

Priponke

Trdi etui za kartice
pa je izdelan iz kakovostnega polikarbonata in je zaradi obstojnosti priporočljiv za dolgotrajnejšo uporabo. Vaša ID kartica bo v takšnem etuiju še bolj varna in zaščitena.Na voljo so vam:

  • etui z zarezami in drsniki ali z odprtino na sprednji strani za lažje vstavljanje in jemanje kartice;
  • etui z ali brez nastavka za pripenjanje ali z vrtečo zaponko na hrbtni strani in
  • etui za več kartic (za največ tri).


Ovratni trakoviZa nošenje etuija okoli vratu so priljubljeni ovratni trakovi. Z nastavkom za pripenjanje lahko plastični etui pripnete na trak - tako bo vaša ID kartica vedno na vidnem mestu.

Imenske priponke - enostavna identifikacija zaposlenih
Enostavno identifikacijo omogočajo imenske priponke, ki jih uporabljajo zaposleni v podjetjih in trgovinah. Priponke so lahko plastične ali kovinske, lahko jih potiskamo tudi z različnimi motivi. Vanje lahko enostavno vstavljamo imenske listke ali jih menjavamo. Pripnemo jih lahko kar na naša oblačila, pri tem pa uporabljamo različne priponke in magnete.

ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: