PVC kartice - Izdelava pvc kartic - Etui za kartice, priponke, ovratni trak

V podjetju ID Shop d.o.o. izdelujemo in tiskamo vse vrste kartic. To so lahko klasične pvc kartice, brezkontaktne kartice različnih tehnologij, kartice z magnetnim trakom in pametnim čipom (pametna kartica). PVC kartice so postale del našega vsakdanjika na vseh ravneh. Za marsikatero podjetje so pomembno sredstvo za identifikacijo in komuniciranje. Namenjene so različnim željam in potrebam - to so lahko članske, darilne ali plačilne kartice.


Izdelava PVC kartice je hitra, enostavna, predvsem pa kakovostna

Ko si izberete motiv potiska, ga po končanem oblikovanju predate nam. Izdelava kartic bo v našem centru tiska potekala hitro in enostavno, predvsem pa kakovostno - k temu pripomorejo najsodobnejši tiskalniki. PVC kartice vam bomo izdelali tudi v poljubni velikosti in obliki, kar bo pripomoglo k večji prepoznavnosti vašega podjetja. ID kartice lahko še dodatno personaliziramo, tako da nanje natisnemo imena, števila, črtne kode ali prostor za podpis. Pri izdelavi lahko uporabimo tudi naravne, okolju prijazne materiale. Folije, s katerimi »oblečemo« kartice, so na izbiro v različnih barvah: zlati, srebrni, rdeči, modri, roza in rumeni. Možna je tudi izdelava logotipa podjetja ali poljubnega besedila.


Zaščita in shranjevanje pvc kartice

Ovratni trakPlastične kartice so postale del našega vsakdana, saj jih srečujemo na vsakem koraku. Naj gre za identifikacijske, plačilne ali darilne kartice, za vse je pomembno, da jih ustrezno zaščitimo, saj jih imamo vsak dan v rokah. Da vam shranjevanje in nošenje PVC kartic ne bo predstavljajo težav, vam izdelamo tudi različne pripomočke v ta namen. Mehki etui za kartice je narejen iz kakovostne PVC folije, trdi pa iz kakovostnega polikarbonata, ki je primeren za zaščito vseh vrst kartic. Tako mehki kot trdi etui za kartice pa omogoča praktično in varno nošenje. Etui lahko pripnemo na ovratni trak, ki je postal že kar moderen način nošenja identifikacije. PVC kartice so tako na vidnem mestu, hkrati pa so tudi dobro zaščitene pred škodljivimi dejavniki. Ovratni trak vam po želji izdelamo iz naravnih materialov in ga tudi potiskamo.

Namesto ovratnih trakov pa se lahko odločite za priponke s paščkom, s katerim PVC kartice ali etuije pripnete na vaša oblačila. Priponke so lahko kovinske, PVC, samolepilne ali magnetne, s kovinsko vzmetjo in gumijasto zaščito.

ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: