PVC etui za kartice za zaščito in shranjevanje | Plastični etuiji - mehki ali trdi

Etui za karticePVC etui za kartice je eden številnih kakovostnih produktov našega podjetja, v katerem se sicer ukvarjamo tudi z izdelavo in tiskanjem kartic. Za vas izdelamo in potiskamo vse tipe ISO kartic - tako navadne PVC kartice kot pametne čip kartice. Ker je treba kartice tudi primerno zaščiti in shraniti, pa smo vam pripravili širok spekter priročnih dodatkov, kot so ovratni trak, priponka in PVC etui za kartice. PVC etui bo vaše kartice zagotovo zaščitil pred mehanskimi poškodbami in vam olajšal njihovo shranjevanje. Za nošenje kartic pa so vedno bolj priljubljeni ovratni trakovi. Plastični etui na trak pripnemo s posebnimi priponkami. Tako plastični etuiji pripomorejo, da je vaša identifikacijska kartica vedno na vidnem mestu.


Etui za kartice iz mehke PVC folije

Plastični etui je lahko narejen iz mehke PVC folije, ki bo zaščitila vaše kartice ali kartončke. Takšni etuiji so vam na voljo v različnih oblikah in velikostih, lahko pa vam jih izdelamo tudi po meri. PVC folije so tako različnih debelin in barv, prav tako se PVC etuiji za kartice razlikujejo po načinih vstavljanja kartic. Nekateri etuiji imajo lahko ojačane robove, drugi pa imajo zraven priponke. Del naše bogate ponudbe sta tudi zip-lock etui, ki omogoča nepredušno zapiranje, in posebni Arm-Band etui, ki ga s paščkom lahko pritrdimo na roko.


Trdi plastični etuiji za dolgotrajnejšo uporabo

Trdi PVC etui za zaščito kartic je izdelan iz kakovostne trde plastike, imenovane polikarbonat. Ta material je obstojen, kartice pa so primerne za dolgotrajnejšo uporabo.

Na voljo so vam:

  • etui z zarezami in drsniki ali z odprtino na sprednji strani za lažje vstavljanje in jemanje kartice;
  • etui z ali brez nastavka za pripenjanje ali z vrtečo zaponko na hrbtni strani in
  • etui za shranjevanje več kartic (Multicard).

ID Shop d.o.o. - povezave do naše spletne strani: