Pošlji povpraševanje

Vhodna vrata alu so narejena iz kvalitetnih materialov v različnih barvah

Vhodna vrata alu, ki jih proizvajamo v podjetju Pirnar so narejena iz najkvalitetnejših materialov, zato so zelo vzdržljiva in imajo dolgo uporabno dobo. Izdelana so ročno, kar pomeni, da so unikatna. Začetki našega podjetja segajo v leto 1968, ko je luč sveta ugledala majhna rokodelska delavnica. Z leti smo zrasli v uspešno družinsko podjetje, ki zaposluje več kot 200 ljudi. Danes imamo prodajno mrežo razvejano po celem svetu.

kvalitetna vhodna vrata alu


Pomagamo vam z nasveti katera alu vhodna vrata so najprimernejša za vaš dom

Če se ne morete odločiti katera alu vhodna vrata bi bila za vaš dom najprimernejša, vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri. Obiščite lahko enega izmed naših salonov v Ljubljani ali v Mariboru, kjer si lahko ogledate razstavne eksponate, jih preizkusite in se tako prepričate o kvaliteti. Pri izdelavi vhodnih vrat po meri, se odločate med mnogimi možnostmi. Najprej se morate odločiti ali vam je bolj všeč moderen ali tradicionalni stil oziroma kateri stil se najbolje poda k vaši hiši. Moderne oblike se najbolje podajo k novogradnjam, ki so sodobno grajene. Klasični modeli alu vhodov pa se najbolje podajo k hišam s tradicionalnim videzom. Izbirate lahko tudi zasteklitev alu vrat po meri. Odločite se lahko za okno ali pa za obsvetlobe, ki jih vgradimo na levo ali desno stran. Vhodna vrata po meri vam izdelamo v barvi, ki se najbolj ujemo s fasado vaše hiše. Da vhod pride do izraza pri svetli fasadi, svetujemo izbiro alu vrat v temni barvi. V primeru temne fasade pa je najboljša izbira alu vhod v svetli barvi. Na voljo imamo različne barve, ki jih delimo v pet skupin: barve po RAL lestvici, standardna bela sijajna ali mat barva, gladke mat barve, fino strukturne in kovinske barve ter lesni dekor.


Za zaščito doma odlično poskrbijo vhodna vrata alu z različnimi kontrolami dostopa

Naši vhodi izpolnjujejo zelo visoke varnostne standarde. Najprej velja omeniti debelino krila, ki lahko dosega 14 cm. Takšno debelino krila pred nami ni naredil še nihče. Imajo zelo dobre izolacijske lastnosti, ki so še posebej pomembne pri nizkoenergijskih hišah. Največje toplotne izgube se kažejo pri nekvalitetnem in nepravilno vgrajenem stavbnem pohištvu, naša vhodna vrata po meri se lahko pohvalijo z najboljšim količnikom toplotne prevodnosti. K zaščiti pripomorejo tudi najdebelejši profili Schuko. Za odpiranje alu vhodnih vrat se uporabljajo kljuke in potezala, ki so lahko izvlečna. Potezalo se izvleče iz krila, ko sistem za identifikacijo prstih odtisov prepozna stanovalca. Po nekaj sekundah se povleče nazaj v krilo in postane neopazno. S tem je onemogočeno kakršnokoli manipuliranje z vhodom. Ključavnice, ki se uporabljajo za naša vhodna vrata so tri do pet točkovne in imajo dva do štiri masivne kavlje. Ključavnice imajo še druge funkcije, kot so motorno odklepanje in zaklepanje, delno odpiranje in avtomatsko zaklepanje. Maksimalno varovanje hiše lahko zagotovite s kombinacijo treh sistemov, ki so izvlečno potezalo, pet točkovna ključavnica z avtomatskim zaklepanjem in sistem One touch za prepoznavanje prstnih odtisov.

vhodna vrata po meri (po naročilu)


Vhodna vrata alu, ki so izdelana po meri imajo lahko moderno ali tradicionalno obliko

Sistem One touch smo razvili v našem podjetju in za njega dobili tudi prestižno nagrado, ki jo za izjemne in pionirske dosežke podeljuje eden vodilnih svetovnih centrov za oblikovanje German Design Council. Sistem One touch zagotavlja varnost, saj deluje na principu prepoznavanja prstnih odtisov, ki so unikatna lastnost vsakega posameznika. Vgrajen je lahko na različnih mestih: v krilu, v potezalu ali pa je skrit v zaščiti cilindra. Če za vhodna vrata po naročilu klasično kljuko sistemom One touch, se odklenejo, ko sistem prepozna prstni odtis. Nadgradnja je še ključavnica, ki se zaklepa avtomatsko, kar pomeni, da se vhod po nekaj sekundah samodejno zaklene. Namesto kljuke lahko izberete avtomatsko uvlečno potezalo, ki je nevidno, dokler sistem One touch ne prepozna prstnega odtisa. Po prepoznavi prstnega odtisa, se potezalo avtomatsko izvleče iz krila, ko pa se alu vrata zaprejo, se potezalo uvleče v krilo.

MODERNA ALU VHODNA VRATA PO NAROČILU